Din hund har fået ny hjemmeside

Din hund har fået ny hjemmeside

23. maj 2018

Som hundeejer har du sikkert tit surfet rundt på nettet for at få svar på spørgsmål om alt fra vacciner til pelspleje, motion, flåter og meget andet, der kan bekymre i hverdagen. Nu er en helt ny webside dukket op, hvor rigtig mange af disse spørgsmål bliver behandlet – oven i købet ret detaljeret. Siden hedder langthundeliv.dk.


Langthundeliv.dk er mødestedet for alle, der vil vide, hvordan de bedst holder deres hund sund, rask og glad - fra hvalp til senior. Du kan læse om en langt række sygdomme og deres behandling, om pleje, motion, kost, om hvalpetiden, vaccinationer, rejser med hund og meget mere. Du kan også tjekke din hunds sundhed samt få tips om symptomer, du skal holde øje med, så du kan kontakte din dyrlæge og gøre noget ved eventuelle sygdomme i tide. Alt sammen nemt og overskueligt at finde rundt i.


Forside: https://www.langthundeliv.dk/


Opdag sygdomme i tide

Formålet med siden er, at få hundeejere til at blive ekstra opmærksomme på deres hunds helbred og velbefindende. For jo tidligere man opdager symptomer på en måske farlig sygdom, desto større er chancerne for, at den kan behandles uden mén for hunden.


Og rent faktisk går alt for mange hunde rundt med en sygdom, der påvirker deres livskvalitet dagligt. F.eks. begyndende gigt, infektioner, tandproblemer, fordøjelsesproblemer, mider eller andet, der både er stærkt generende og på sigt kan udvikle sig til en mere farlig tilstand.


Pleje: https://www.langthundeliv.dk/daily-care


Muslinger mod gigt

Den nye website rummer mange informationer, man ikke lige finder andre steder, og det handler ikke om sygdomme det hele. Der er også fyldige afsnit om, hvordan man plejer sin hund fra øre til pote, hvordan man bedst passer sin hvalp, gode tips til, hvordan man holder sin hund i form, tips om foder og en masse vigtig viden om, hvordan man passer ekstra godt på sin seniorhund. Også rejser med hund, som bliver stadig mere populært, har fået helt sit eget afsnit.


Når man klikker rundt på siden, er der i det hele taget masser af interessant viden undervejs. F.eks. opdager man, at en særlig grønlæbet musling fra New Zealand kan være med til at forebygge gigt, da den indeholder stoffer, som kan gavne leddene i forbindelse med kosttilskud. Man kan få at vide, hvor mange gange ens hund bør trække vejret i minuttet, når den er rask, hvordan man passer på sin hunds poter i vintervejr, hvad hundesvømning er godt for, hvor lopper lever og meget mere. Underholdende, men også vigtigt.


Kosttilskud: https://www.langthundeliv.dk/supplements


Man skal ikke lege dyrlæge

Meningen med websiden er naturligvis ikke, at man som hundeejer selv skal kunne stille diagnose og lege dyrlæge. Til gengæld får man den nødvendige viden og de rigtige værktøjer til at læse sin hunds signaler – også de helt små – så man kan gå til dyrlægen, hvis man har mistanke om sygdom.

Bag hjemmesiden står Boehringer Ingelheim Animal Health Nordics. Som producent af medicin og kosttilskud til hunde, katte og mange andre dyr har virksomheden naturligvis en interesse i websitet. Men først og fremmest et ønske om at give hunde og hundeejere så mange gode og sunde år sammen som muligt. Som besøgende vil du næppe bemærke afsenderen. Til gengæld vil du helt sikkert komme ud med mere viden om, hvordan du kan styrke din hunds helbred og livskvalitet.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce