{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Border Collie Milo 2009

3.616 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Alexandra S
Kvinde | 35 år | Oprettet: 26. maj 2010


Blanding af racer Border Collie Milo

Fødselsår:
2009
Størrelse:
Temperament
Blid og rolig, gør aldrig af hverken postbud, andre hunde eller fremmede mennesker der ringer på døren. Legesyg og aktiv som racen jo er. Han er nysgerrig, men dog en smule reserveret overfor fremmede mennesker og vil gerne have lov til at se folk an før de får lov at klappe ham. Han er utrolig lærnem, og ivrig efter at lære nye ting. Overfor sin familie er han simpelthen så loyal, han viger ikke fra ens side når han ved at der er brug for ham <3 Der er simpelthen så meget kærlighed gemt i den lille hund..
Han er den dejligste og nemmeste hund at have herhjemme og jeg kan slet ikke forestille mig en hverdag uden ham og hans glade sind og blide væsen..
Tricks
* - "GI' POTE" og kende forskel på højre og venstre.
* - "HIGH FIVE."
* - "SKAL DU MED?" og "SKAL VI UD OG GÅ TUR?". Når man siger de sætninger så kigger han meget opmærksomt på en, og så når man gentager dem så begynder halen at logre og han begynder at snakke (dvs. han piver af glæde).
* - "HVOR ER SNOREN? FIND SNOREN". Så løber han direkte hen til den knagerækker under vores jakker, hvor hans snor hænger, puffer til snoren med snuden og piver igen.
* - "BAKKER". Nogle gange når vi spiller bold, så stiller han sig lige foran bolden og så kan jeg jo ikke sparke til den uden at ramme ham, så jeg siger "bakker", samtidig med at jeg viser en skubbe væk begvægelse med hænderne. Så bakker han indtil jeg får plads nok til at sparke til bolden.
* - "HVOR ER BOLDEN? FIND BOLDEN!". Milo springer glad hen imod sin bold, og kommer ivrigt hen og aflevere den.
* - "AFLEVER". Den kommando kan han, men vi bruger den sjældent fordi han automatisk kommer hen med bolden og enten lægger den ved fødderne eller i den udstrakte hånd. Nogle gange hvis vi sidder og ser tv og han synes vi lige skal lege så kommer han hen og dumper en bold indsmurt i savl ned over mine fødder og venter på at jeg kaster den.. Ignorere man ham, så samler han bolden op og placere den i dit skød i stedet :) han er bare så vild med at lege med bold..
* - "SIT" og "DÆK". Dem kan han uden mundtlig kommando, men bare med et håndtegn.
* - "PLADS". den kommando lystrer han både med og uden snor.
* - "VENTER". En kommando, som vi bruger når vi f.eks. skal ud og gå tur, og vil have ham til at vente med at gå ud af den åbne dør, før vi selv er ude, eller når jeg går ud for at hente posten i postkassen og lader døren stå på vid gab, så ved han godt at han kun må gå ud af den når mor siger "kom". Eller hvis han går frit og vi kommer til en vej. Eller hvis vi har hældt mad op i skålen, men ikke vil have han spiser før vi siger værsgo.
* - "GI' HALS!" Den kommando kræver lige en gentagelse eller to, men så gør han også sit allebedste for at gi' hals og det er ofte med stor entuiasme, og med hele kroppen i bevægelse.

************** Tricks jeg ønsker at lære ham ********************

* - "RULLE RUNDT" (denne øvelse har han ikke helt fattet ideen med endnu..
* - "VINKE" (Han kan allerede give high five når man ber' ham om det, men kunne godt tænke mig at lære ham at vinke.)
Stævner
1.) 07.05.2011 "DcH Vejle's landsdækkende rallystævne":
** Begynderklassen (Dommer: Annemette Vendelboe): vi fik 92 point ud 100 mulige og fik en 15. plads ud af 25 startende.

2.) 18.06.2011 "DcH Esbjerg's landsdækkende rallystævne":
** Begynderklassen (Dommer: Grethe Rasmussen): vi fik 80 point ud 100 mulige og fik en 12. plads ud af 15 startende.
** Åben klasse (Dommer: Grethe Rasmussen): vi fik 81 point ud 100 mulige og fik en 4. plads ud af 19 startende.

3.) 13.08.2011 "DcH Skive's landsdækkende rallystævne":
** Begynderklassen (Dommer: Torben Andreasen): vi fik desværre en IB (ikke bestået) da Milo overhovedet ikke var til at få kontakt til :( og vi måtte opgive efter de 4. første skilte!
** Åben klasse (Dommer: AnneMette Vendelboe): Her blev det også til en IB, til trods for at vi gennemførte hele banen, vi fik bare for mange pointfradrag.

4.) 21.08.2011: "DcH Odense's landsdækkende rallystævne":
** Begynderklassen (Dommer: Charlotte Rasmussen): Vi fik en IB' er, men kun fordi jeg lavede den kæmpe fejl at slippe snoren i to øvelser! :(
** Åben Klasse (Dommer: Charlotte Rasmussen): Endnu en IB'er fordi Milo var krop umulig og løb ud af banen ;)

5.) 03.09.2011 "DcH Horsens' landsdækkende rallystævne:
** Begynderklassen (Dommer: Torben Andreasen): Vi fik 93 point ud af 100 mulige og fik en 4. plads ud af 13 startende!
** Åben klasse (Dommer: Charlotte Rasmussen): Vi fik en IB'er da jeg bevidst sprang nogle øvelser over ;)

****** Milo blev, med hans fine resultat i Horsens, "Rally Begyndermester", og er demed rykket op i "øvet klassen" :D ******

17.12.2011 " DcH Skives Landsdækkende rallystævne":
** Øvede klassen (Dommer: Trine Dyrgaard): Vi fik 85 point og en tid på 02.53 hvilket rakte til en 9.plads ud af 14 startende.
** Åben klasse (Dommer: Annemette Vendelboe): Vi fik 62 point og en tid på 02.54 hvilket rakte til en 31.plads ud af 36 startende.
Stamtavle
IHar desværre ingen eftersom han er en blanding. Han er født d.10 juli 2009 i nordjylland.
* Mor: Freja (border collie)
* Far: Max (border collie og papillon.)
Han er købt af Karsten J (han har profil herinde).
Køn
Milo blev kastreret d.4 april 2011, og HOLD DA OP en forskel det har gjort :) Han er blevet meget mere rolig,og stresser overhovedet ikke op over tæver længere. Før der blev han helt vildt stresset over tæver, og andre kastrerede hanhunde der duftede godt, og han humpede både han og hunhunde så snart chancen var der. Derudover var han blevet en smule dominansaggressiv, men det er også fuldstændigt forsvundet nu og han er bare en glad legesyg trold, som kan lege med alle de andre hunde uden at puste sig op og forsøge at dominere dem! Det er virkelig dejligt. Fortryder ikke ét sekund at vi valgte at få ham kastreret, han er meget mere i balance med sig selv nu, og lider ikke længere under tæver i løbertid..
Beskrivelse
** Milo er min dejlige border collie, blanding kan man vel godt sige eftersom hans mor er 100% ren border collie, men hans far er border og papillon, og jeg har ikke et sekund fortrudt mit valg af race!
Han en meget aktiv og glad lille hund, som elsker at gå tur og lege..Han kan bruge flere timer ude i haven med en fodbold, som er et af hans yndlingslegetøj og når vi er ude og gå tur så samler han altid pinde op som han vil have os til at kaste, og det kan han også bruge flere timer på.. Derudover er han en rigtig puttehund som elsker at ligge og hygge sammen med mig og min kæreste når vi sidder og ser tv :)
Jeg skal til at begynde til Rally med ham, og senere hen når han er lidt ældre kunne jeg rigtig godt tænke mig at begynde til agillity med ham, da jeg tror det ville være rigtig god aktivering for ham.. Han er lynende intelligent og nyder at lære nye ting.

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
TING SOM MILO ER HELT TOSSET MED:

* <3 BOLDE!! Milo elsker bolde, store som små, bare de kan sparkes til eller kastes med, han elsker at bruger flere timer på at løbe efter bolde som vi kaster.. en utrættelig leg for ham.

* <3 At destruere og skamfere samtlige bamser, bolde og bidetorve som vi giver ham.. Jeg har endnu ikke oplevet et stykke legetøj holde mere end en uge, før han har bidt det i småstykker.. Suk.. ;)

* <3 Leverpostej. Milo synes at leverpostej er guds gave til hunde, når blot han får en klump leverpostej i sin mad så kan den ligepludselig spises helt op!

* <3 Store grønne græsplaner og skove. Disse betyder nemlig, at han bliver sluppet fri, og kan løbe og snuse ligeså tosset han vil :)

* <3 Andre Hunde..! og det er ligemeget alder og køn, Milo elsker andre hunde og vil så gerne hilse på og lege med dem allesammen..

* <3 At blive kløet på bagdelen. Milo elsker at blive kløet og nusset på bagdelen, han bliver helt salig med lukkede øjne når man gør det.

* <3 At komme på stranden og lege. Milo elsker at være på stranden og hvis vi vil have ham i vandet skal vi bare kaste en bold eller en pind så løber han direkte ud i vandet efter den.

* <3 Duften af tæver. jeg tror at hele Milo's livsmission lige for tiden er at snuse efter tæver, når vi går tur bruger han tit flere minutter på at fordybe sig i de steder hvor han kan lugte at der har været en tæve, så står han og snuser, og begynder hurtigt at skumme om munden.

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
TING SOM MILO ER KNAPT SÅ TOSSET MED:

*- Børn..! Dermed ikke sagt at han er aggressiv overfor dem, tværtimod, han er lidt bange og utryg ved børn fordi han ikke er vant til småbørn, første gang han så en lille dreng i flyverdragt blev han først bange og gøede lidt af ham, derefter bliver han hurtigt nysgerrig, men ved enhver pludselig bevægelse fra disse børn så bliver han forskrækket. De lidt ældre børn som jo gerne vil lege vildt og voldsomt ved han slet ikke hvordan han skal forholde sig til, når de kommer løbende forbi, løber han efter og vil gerne hoppe op, men så snart de vender sig mod ham og vil kramme ham, så løber han væk igen. Så vi prøver såvidt muligt at forklare børn at de skal lege stille og roligt med ham, og ikke ophidse ham ved at løbe og skrige op opmuntre ham til at hoppe op.

*- Katte..! Da Milo var hvalp blev han 2 gange angrebet af en kat, som han prøvede at snuse nysgerrigt til.. Derfor er han meget forsigtig hver gang han møder en kat nu.

*- lukkede døre. Milo bliver ude af sig selv af sorg hvis man lukker døren ind til det værelse hvor man sidder.. Han ønsker at være tæt på sin familie hele tiden.

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Milo han er den 2. hund i huset her, men min første helt egen hund som jeg, sammen med min kæreste selvfølgelig, selv har hele ansvaret for , og fordi han er vores fælles hund, så har jeg fået et meget tæt bånd til ham.. Han er som min lille dreng :') <3

* Jeg er glad på hans vegne når han er glad<3
* Jeg er stolt af ham som enhver mor af sin søn når han har været dygtig <3
* Jeg vil passe på ham og beskytte ham med mit liv hvis det blev nødvendigt <3
* Jeg føler hans smerte når han har slået sig eller han syg <3
* Men vigtigst af ALT: hver eneste evige dag jeg kommer hjem deler og gengælder jeg hans enorme glæde for at se mig igen <3

Han betyder virkelig uendeligt meget for mig, han er min lille dreng, og min bedste ven.. Han er der altid !!!
* Han løber og leger med mig når jeg er glad <3
* Han kommer og lægger hovedet og poten på mit skød for at trøste mig når jeg er ked af det <3
* Han giver mig tryghed og viser mig vejen når jeg er bange eller usikker.
Han giver mig alt hvad hans dejlige lille hundehjerte kan give og jeg elsker ham højere end alt andet for det <3

<3 <3 <3 Milo du er min lille vuffer og jeg elsker ubetingelsesløst <3 <3

Det var en lille beskrivelse af min dejlige vuf.. der kommer garenteret mere efterhånden som han bliver ældre :)

Milo tager gerne imod kommentarer, vuirderinger og udfordringer :) Så hold jer endelig ikke tilbage !


****En hunds 11 bønner til dig!!****
1. Mit liv varer kun 10-15 år, enhver adskillelse fra dig betyder sorg for mig.
Tænk på det før du anskaffer mig!!
2. Giv mig tid til at forstå, hvad det er du forlanger af mig.
3. Gør mig tillidsfuld, det er hele mit liv.
4. Vær ikke vred på mig i længere tid af gangen, og spær mig ikke inde som straf.
5. Du har dit arbejde, dine venner, dine fornøjelser - Jeg har kun dig.
6. Tal med mig - selv om jeg ikke forstår dine ord, så forstår jeg når din stemme gælder mig.
7. Ved du, at jeg aldrig glemmer hvordan man er imod mig?
8. Før du slår mig, så tænk på at mine kæber kan knuse din hånd, men jeg gør ikke brug af min magt.
9. Når du bliver irriteret på mig fordi du har travlt, så tænk på at jeg måske har ondt i maven,
måske lå jeg forlænge i solen, måske er jeg bare træt eller ked af det.
10. Tag dig af mig når jeg bliver gammel - også du bliver gammel en dag.
11. Vær hos mig når jeg har det svært, alt bliver lettere for mig, fordi jeg har dig.
Kommentér på:
Blanding af racer Border Collie Milo
Annonce