{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Amerikansk staffordshire terrier Bluebell [ Himmelhund] 2009

4.287 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

nadja n
Kvinde | 35 år | Oprettet: 30. apr 2008


Amerikansk staffordshire terrier Bluebell

Fødselsår:
2009
Størrelse:
Bluebell er ikke så stor endnu hun er født d. 6.12.09 og er den 4 største i kuldet.
Temperament
hun er stille og rolig, men når hun leger med de store kommer der meget lyd på. hun er ekstremt nygerrig og alt skal undersøges. men elsker også at putte oppe hos mor.
Tricks
sit,
sit med håndtegn
dæk
dæk med håndtegn
dæk med lyd
stop
blive
hva siger hunden
potte
plads (sætter sig mellem benene)
næsten rigtig plads
putte hos sin mor;o)
Stævner
ingen
Stamtavle
mor: tøzen
far: morgan

men har ingen stamtavle
Køn
en smuk lille tæve.
Beskrivelse
Bluebell er en blå amstaff hvalp med meget lidt hvid på alle 4 poter og så har hun noget hvidt under halsen som går en lille smugle ned på mavsen.

31.01.10
så er bluebell endelig kommet hjem. hun er faldet godt til. sov hele natten igennem lige ved siden af ved mit hoved. har endnu ikke haft nogen uheld indenfor, er lidt skræmt af vores store boer boel når han vil lege, men sidder han stille er hans hale og poter meget spændene. hun vil meget hellere lege med lille winnie, MEN det gider winnie bestemt ikke.!

9.2.10
så har bluebell været hos os over en uge. man må sige den lille tøs er faldet godt til. hun leger vildt med den store boerboel og skal gøre ALT hvad han gør. det bedste hun ved er hvis hun kan ligge mellem hans forpoter og sove sammen med ham. hun ser meget op til det store dyr. lille winnie er lige så stille begyndt at lege lidt med hende. men ikke for meget;-) bluebell er en lille fræk pige der skal have ALT undersøgt.

06.06.10
bluebell vokser med lynets hast, hun vejer nu 25 kg. og er godt et en halv gang større end de søskende hun ser ofte. hun er en doven pige, alle der møder hende siger at hun er danmarks dovneste muskelhund. og kan kun give dem ret. hun står hver morgen efter hendes morgen tur og piver ind til soveværelset fordi hun vil ind og sove videre. og ude på gården finder hun hele tiden nye sove pladser. så jo min hund er doven.
Kommentér på:
Amerikansk staffordshire terrier Bluebell
Annonce