{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Buller (1999 - 2010) [ Himmelhund] 1999

3.421 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Tayanita
Kvinde | 42 år | Oprettet: 28. jul 2007


Blanding af racer Buller (1999 - 2010)

Fødselsår:
1999
Størrelse:
Det er med stor sorg at Buller d. 26 august i år måtte aflives. Dyrelægen mente en indre blødning og en mavedrejning. Han blev 11 år.
Jeg fik Bulle da han var 8 år og jeg har aldrig nogensinde fortrudt at jeg fik ham. Han var en helt fantastisk hund, og han er meget savnet.
Da han var 8,5 fik han konstateret gigt og hoftedysplasi. Men eftersom medicinen til dette virkede, fik han nogle gode år på det. Desværre kunne hans mave til sidst ikke tage medicinen.
Tak for alt søde Bulle. Jeg elsker dig, og vil aldrig nogensinde glemme dig. Du har givet mig så meget og jeg vil være dig evigt taknemmelig. Jeg elsker dig og savner dig!
Temperament
Meget glad, vil altid gerne hilse på alt og alle. - Pånær katte, de skal jages. Han elsker at grave og at komme ned i hundeskoven for at møde alle sine venner - og menneskene der gladeligt deler guffer ud. :) Han kan med alle hunde, dog er er 2 han ikke kan med her i området - men det er fordi de har overfaldet ham.
Ellers er han en hund der er fantastisk god til hundesprog.
Tricks
Sit
Dæk
Stå
fri ved fod
på plads
Nej
Han kommer når der bliver kaldt, og løber ikke over til andre hunde med mindre han får lov.
Stævner
Ja, men ikke med mig. Jeg overtog ham for små 2 måneder siden - fra en der ikke havde tid til ham længere. Han har konkurreret i lydighed og i agility. Og jeg vil begynde til hundetræning med ham.
Stamtavle
Nej
Køn
Hanhund
Beskrivelse
Buller er en Labrador/Border Collie blanding med lang sort pels. Han er 8 år gammel, og har masser af krudt bagi. Jeg valgte at overtage Buller fordi jeg fandt ud af med mig selv, at jeg helst ville fortsætte hvor jeg slap med Basse. En hund man kan arbejde med, og gå lange ture med :)
Kommentér på:
Blanding af racer Buller (1999 - 2010)
Annonce