{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Boxer gizmo 1997

14.652 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Laila N
| 0 år | Oprettet: 1. nov 2004


Boxer gizmo

Fødselsår:
1997
Størrelse:
Stor boxer ca 46 kg
Ikke så høj - dog bred
Temperament
meget rolig - men jo også gammel.
Han er sværd at bringe ud af fatning - men han kan være ufredelig overfor nogen hanhunde.
Tricks
lydighed - rulle- zigzag mellem ben
Stævner
lydighed og udstilling
Hvalpeårsvinder 1997
Bedste danskopdrættede unghund 1998
Stamtavle
DKK stambog
Køn
Hanhund
Beskrivelse
Hmm ja hvordan er min Gizmo. Han er et kæmpe legebarn på 7½ år. En Boxer bliver ladrig voksen. Han er rolig og lydig(hvis der ikke lige opfordres til leg). Men uanset hvor lydig han er og hvor godt han klarer sig til prøver, kan man aldrig helt stole på en boxer. De kan nemlig pludelig få en såkaldt "hjerneblødning" og så går der altså hvalp i ens hund. Der skal hoppes og danses og fjolles rundt. Men det er netop det vi boxereejere finder charmerende ved boxere. Boxere er altid glade. Gizmo er super super til børn. Han byder sig selv til som rygstøtte overfor børn, der ikke sidder helt sikkert endnu. Han viger ikke fra deres side. Hvor de er, er han. Er børn bange for ham og det sker af og til pga hans størrelse og at han snakker. Så lader han dem først være i fred og så nærmer han sig lige så langsomt. Han opgiver ikke og det kan være hans eneste ønske i mange mange timer, at det barn skal kunne lide ham. Han lægger sig ned og kravler lige så langsom hen til dem. Beder vi ham stoppe hans tilnærmelseforsøg, stopper han - men kun for en tid. Så vi skal sige det flere gange. Hvad ellers jo han er meget rolig og en lidt for stor skødehund. Og han er absolut ingen vagthund. Han elsker gæster. Ulemper ved ham. Ja - omend jeg næsten ikke vil indrømme det. Han kan ikke med alle hanhunde desværre. Han er en meget stærk hanhund og han finder sig ikke i at blive domineret af andre hanhunde. Viser de underdanighed er der ingen problemer, så det er kun stærke hunde han resagerer på. Tæver må gøre alt ved ham. Han er en gentleman - øh hund. Heldigvis acceptere han åbenbart alle hunde vi lukker ind i huset uanset deres køn. Det er ligesom at hvis vi har sagt go for hunden, jamen så accepterer han den. Også hanhunde og de må endda spise af hans madskål og knurre af ham. Vi har ham med alle steder og han er altid velkommen, hvor vi kommer frem, fordi han er så rolig og velopdragen (ja og gammel ;o). Vi tager et tæppe med og her kan han ligge en hel aften medmindre han får besked på andet fra en eller anden. Når vi leger med ham stopper han i løbet af ca 5 sek på kommandoen slut. Som i kan se er min hund bare den bedste. Men sådan skal man da have det med sin egen hund. Det skal jo være den bedste hund i ens egne øjne.

Opdatering: Gizmo blev aflivet maj 2006 pga sygdom og alderdom. Barskt og det bliver svært at følge efter ham. Derfor holder vi hundepause.

Kommentér på:
Boxer gizmo
  •   11. maj 2012 .. Høj
    her fra, kig forbi mine to smiley


  •   7. jan 2010 .
    Hvor var han dog en smuk hund.
    Håber han har det godt i himlen og at ham og min himmelprinsesse har fundet hianden.
    Har givet ham en KÆMPE HØJ.
    Kig gerne forbi min boxerhvalp


  •   14. okt 2008 sov godt søde dreng
    Vi har fluks sendt en stor høj afsted til himmelen op til dig....Hvor var du da bare bedårende. Sov godt R.I.P smukke, så du er frisk og veludhvilet når du igen skal se dine kære engang om lang tid forhåbentligt... Måske du finder min dejlige dreng Charlie, og så kan i rigtigt fjolle rundt og hygge jer indtil jeres forældre kommer og ser jer igen....
    De er jo for altid elsket, og tænk på glæden der vil være når vi ser dem igen...
    Et knus og et vov fra Alma og mor Maja


  •   15. aug 2008 høj
    sikken flot stor dreng, en af de flotteste boxere jeg har set.


  •   18. jun 2008 .
    Hej.
    Jeg vil lige høre hvor du købte din Boxer da du købte ham?


  •   14. maj 2008 Hej
    Han er godt nik flot!
    ekstre høj her fra.


  •   28. apr 2008 Skæv boxer
    Der var engang en dejlig boxer.... og Gizmo var lækker.
    Du skriver om hans sygdom i 2005 og det med skævheden.
    Sådan er det også med vores Emma: Husets førstedame fra 1998. Hun er på konstant medicinforbrug, men fik heldigvis en opblomtring i 2005, da El-Gaio flyttede ind som drengehvalp i huset. De er så glade for hinanden... og vi ved, at 10 år for en halvsyg boxer er meget, så hun er her jo ikke for evighed.
    Dejligt at se en flot Gizmo.

    Marianne


  •   30. mar 2008 Der er INTET skønnere-
    end en fuldvoksen boxer! lækker


  •   20. jun 2007 hej
    flot flot høj her fra


  •   21. apr 2007 smuk og
    dejlig hund....er selv ret vild med boxerens evigt glade sind, noget som man godt kan misunde en boxerejer engang imellem;o)

    Trist at han ikke er her mere,og fuld ud forståeligt at i har svært ved at se hvordan så dejlig en hund nogensinde skal kunne erstattes....men minderne forsvinder heldigvis aldrig;o)


  •   25. feb 2007 Kæft
    Hvor var han bare lækker...

    Det er jo helt vildt....


  •   31. dec 2006 Hej
    Trist, at han er blevet aflivet. smiley

    Og din beskrivelse af ham passer næsten perfekt på Dolce. og alle andre Boxere ;o)

    Rig tig godt nytår...


  •   27. nov 2006 Hej igen!
    Ha ha! Der er jo lidt tid til han bliver 9 år:-) Men det er ret sjovt at boxere bare er så lalleglade! Folk griner også bare af ham når han gør noget dumt eller fjollet for sådan er han bare....
    Stina og Astro


  •   25. nov 2006 Hej!
    Super smuk hund!!!
    Kan godt forstå han bliver svær at efterfølge...han lyder som om han var en DEJLIG hund!
    Boxere er simpelthen skønne!
    Kig forbi Astro:-)

    Stina og Astro


  •   25. nov 2006 hej
    han er bare dejlig, nej voksen bliver en boxer aldrig, de vil være børn ha ha høj til ham


  •   17. nov 2006 Høj
    Hold da op han er super lækker!!!!


  •   20. aug 2006 Hej
    Lige en hilsen til en helt vild flot Boxer. Er selv vokset op med Boxer og det er simpelthen en sindsyg dejlig hund!!!! Og din er ekstra flot med dens aftegninger. Så det kan kun blive EKSTRA HØJ


  •   19. jul 2006 Høj
    Jeg gav ham en høj! .. Han er utrolig flot. Han har sørme et pænt ansigt. Boxere er en dejlig race! jeg skal helt sikkert selv have en boxer før eller senere! ..

    Kig forbi og stem på Bailey i udfordringen! smiley

    mvh. Bailey og Sebastian


  •   21. jun 2006 hejsa
    Kan se du ikke har været på længe.. Men vil alligevel gerne spørge hvordan det gik med Gizmo, selv om der ikke var de lyse udsigter.
    Jeg er sikker på at i har truffet det rigtige valg, og håber det bedste for ham..

    Boxer får vi ikke foreløbig, vi er blevet enige om at nøjes med En hund i den nærmeste fremtid (5-6 år) så spike bliver eneste hund på "gården" det næste stykke tid. Hán er en rigtig nem hund, at ha. Rolig og nem at ha med på ture, så derfor har vi besluttet os for at nyde det 100%.. Men måske når tiden bliver bedre, kommer der en ind i huset igen... smiley


  •   29. apr 2006 det er da trist at høre
    Men i ved bedst hvornår det er tid.

    Viktor døde faktisk af Hjerte Lungeorm.. og pga hans alder kunne han ikke komme sig.. så efter en uges sygdom (De sidste 2 meget svær) Fik jeg ham aflivet.. Viktor havde altid været en "hård hund" som helst ville være for sig selv hvis han ikke havde det godt, men de 2 sidste dage bad han mig om hjælp, når han ikke kunne få luft, og hostede slemt.
    Den sidste nat sov jeg på gulvet med ham, og han tilstand blev stadig værre, så mandag morgen tog jeg den sidste tur til dyrlægen med ham. Det var hårdt men nødvendigt, og jeg er stadig "glad" for jeg gjorde det.

    Vi har ikke fået nogen afløser til ham, så Spike er ene hund på gården, endnu.(han skal osse lige være længere fremme med sin træning, inden jeg skal igang med en ny) Om det bliver en boxer der afløser er vi heller ikke helt enige om, men det løser sig nok.

    Har datteren det så godt fortiden... hune er vel snart et år?



  •   23. apr 2006 Har Gizmo det godt?
    Ja er ikke så tit på mere, men blev lidt nysgerrig ang Gizmo da jeg sad og kiggede lidt på de gamle beskede..

    Viktor gik jo væk her lige inde jul, i en alder af 10 år.. det var lidt trist, men han nåede jo at ha et godt og langliv.. smiley


  •   20. mar 2006 Klon?!?
    Hej.. rigtig dejlig Boxer i har smiley
    Det lyder som om at vores er ens.. både af udseende og sind.
    Kig forbi vores...
    Tyson på snart 3


  •   14. nov 2005 Hejså
    Utrolig flot hund du har! Den næste hund jeg skal have skal også være boxer, de er SÅ dejlige. Høj fra Chanti og mig.


  •   20. okt 2005 hej
    super flot hund du har smiley


  •   19. okt 2005 flot hund smiley
    flot hund smiley


  •   5. okt 2005 Hej
    Hvordan går det med Gizmo?


  •   20. sep 2005 Flot
    Høj smiley


  •   16. sep 2005 Fin
    Boxer :J Høj.
    Klem smiley


  •   13. sep 2005 Tak
    for de forskellige links, vil gå ind og kigge på dem senere..
    Har godt nok hørt om deres enorme livsglæde, hvilket kun vil være et plus fra min side. Løbetræner en del og ville være rart med lidt selskab (en fransk buller bliver hurtig træt og kan slet slet ikke holde til det) Shorty er dog også fuld af energi, så en hund der kan tumle ham lidt bliver han kun glad for :o) Hundeskole ser jeg som et must til store hunde og også en kanon måde at få brændt lidt krudt på... Vil tage en snak med Kennelen for at høre om de har nogle ting man skal være opmærksomme på ved køb af Bokser.. Knus Sabina og Shorty


  •   9. sep 2005 Hey
    Dejlig boxer dreng du har der der smiley

    Du må undskylde jeg ikk har svaret før, men er på efterskole så tiden er svær at finde smiley Nej vi ska ikk på udstilling, men håber snart vi ska, det er efterhånden længe siden.

    Har forresten smidt en ekstra høj:-)


  •   8. sep 2005 Hey
    Utrolig flot hund.. hvad er navnet på den kennel du har købt ham hos? ..Er nemlig selv interesseret i at få en bokser til sommer.


  •   24. aug 2005 Hejsa
    Fin hjemmeside du har får lavet, og hvor er anna kær. (hun ser da ikke ud som om hun har spise væring mere. S) Hvordan går det med det?

    Trist at høre med Gizmo. går det stadig den vej?

    Viktor har fået sin anden ungdom, siden vi er flyttet. selvfølgeligt er han stadig en gammel hun, men han er levet utroligt meget op. idag har han leget med bold, noget som han ikke har gidet i flere år.jeg skal lige sige at vi er flyttet fra et hus med 1000 m2 have til et lille landbrug med 13 tdr land.utroligt at se havd det har gjordt ved hundene. samtidigt har han lært at acceptere katte. vi har 2 killinger og 2 voksne her på stedet, og det er gået helt fint. dog skal de holde sig væk fra ham, men de kan godt side i nærheden, uden problemer. men som han har det nu tror jeg godt han kan klare et par sæsoner mere, hvad det ikke så ud til i vinters. Hans vægt er osse oppe over de 40 kg igen.

    menn godt bedring til Gizmo her fra.

    Jesper


  •   10. aug 2005 Karakter
    Chili og jeg har smidt en høj til dig og Gizmo


  •   17. jul 2005 Hej
    Hvordan går det med Gizmo og Anna?

    Her er flytningen snart på plads. Viktor og Spike er faldet godt til. Viktors syn er blevet lidt bedre, da det er arvæv, som er ved at trække sig tilbage, så han finder rundt uden de store problemer. Men her på gårdspladsen er der små sten, og de er ikke sjove at gå i, så han lister rundt. Det er nok osse grunden til at de to katte som bor her på gården stadig er i live, men det er nok osse fordi han er blevet så gammel at han ikke gider besværet. Men katten skal jo osse ha lov at være her.



  •   17. jun 2005 Hejsa
    ja, med hensyn til avls godkendelsen, var der i hans første år en som gerne ville ha hvalpe efter Viktor, men han vendte aldrig tilbage, så han fandt nok en anden hund, men der undersøgte jeg mulighederne for avls godkendelse, men fik ikke gjordt noget ved det.
    Viktor er nu osse kun købt som "klappehund" og det arbejde med hunde der intresere mig mest er omkring Jagthundene da jeg selv går på jagt. Og udstillinger har ikke rigtigt intresseret mig, tidligere, men når engang der skal købes en ny Boxer , vil jeg gerne ha den avls godkendt for en sikkerheds skyld.

    Og specielt med Viktors alder Kunne det da være sjovt, men mon ikke det bare er tilfældigt at han er blevet så gammel, da han er den sidste ud af 7 hvalpe.

    Viktor har da osse været med på jagt et par gange, men det kan han ikke bruges til. Han var med hvis han skulle være helt alene hjemme, og der var en som kunne trække ham. Men slap man ham, løb han lidt forvildet rundt og prøvede at hidse de andre op til leg, og det kan man ikke med jagthunde på jagt, hvor efter han resten af turen gik pænt ved min side. men motionen havde han da godt af.



  •   14. jun 2005 hej
    meget stort 5 fra
    os


  •   8. jun 2005 oki..
    Nej har heller ikk hørt om andre.. Men vores dyr plejer nu generslt al leve længe.. Havde engang et dværghamster.. Dyrelægen sagde, at de højst blev 2-3 år.. Men dyret (som det meget opfindsomt hed) blev 5 år.. Og vores undulater og zebrafinker er også ved at være der henne ad... smiley + vores hund Luna som bortset fra, at være lidt "små fed" ellers har det fint nok.. smiley


  •   7. jun 2005 Scanning
    Jeg syntes ikke i behøver scanne når han virker så frisk. I holder jo godt øje med ham så mon ikke han har det godt?

    Vi bor på Vestsjælland, i svebølle ved kalundborg, og flytter til en landejedom i kærby, ved kalundborg, så der er nok lidt langt til Holstebro. Ellers kunne det da være meget sjovt. Men Udstille gør vi ikke. Viktor kan ikke enes med fremmede Han hunde, så det ville ende i slagsmål. Og det er en så kønt at se på. Men mind mig lige om det når det nærmere sig, nogen gange tager vi en tur lidt væk fra det hele, i en weekend, så kunne det jo være meget sjovt at tage til en boxer udstilling.

    Ærger mig at jeg aldrig fik ham avls godkendt, for opdrætteren mistede sine hunde af samme stamme, så hun var nød til at starte forfra. Da det skete vidste hun ike af nogen fra kuldet der var i live, så hun startede igen, med nye hunde, men ville gerne har brugt en han hund fra Viktors kuld.
    Han er, ifølge hende, den sidste fra kuldet i live.

    Jesper


  •   7. jun 2005 heii
    Ups, der skulle heller ikke stå 16/17 men !5/16.. Mener han blev 15 og nogle måneder....


  •   4. jun 2005 Hej igen
    Undskyld jeg er så lang tid om at svare, men arbejde og flytning tager så meget tid, i øjeblikket.

    Spiseværing? er det så noget i skal være opmærksomme på resten af hendes liv? Men det er da rart at i har fundet en løsning. min søn gad ikke amme mere da han fandt ud af at flasken gik hurtigere.

    Hvordan går det så med Gizmo? er der nogen ændringer?

    Flytningen skal nok gå. men Viktor skal jo lære hvor tingene står. Han render tit ind i os hvis vi står steder hvor vi ikke så tit står. I køkkenet er der aldrig problemer, der passer han på, men i stuen, kan der godt være problemer. vi har en lang stue, og i midten har vi en reol, hvor vi sjælent op holder os foran, der bliver vi tit torpederet. så synet er meget svagt.
    men eller er han stadig frisk.


  •   24. maj 2005 Hejsa
    Rart at høre med noget fremgang. Kunne det være noget virus på balancen, han har haft? Man kan da altid håbe.

    Kedeligt med Anna. hvad var der galt, siden hun ikke ville spise?

    Her går det godt, med hundene, Viktor opfører sig normalt, men hans syn bliver stadig dårligere. Jeg frygter lidt hvordan han vil klare sig når vi flytter, til den 1.7. de andre sanser er normale, så mon ikke det går?



  •   20. apr 2005 kan
    godt li billede 5, han ser jo helt frisk ud.(og flot) Er der en chance for at han kommer sig helt?


  •   18. apr 2005 Godt
    at det går. Har i mad nok til at han kan være på prednisolon? De plejer at få en glubende appetit.

    Osse godt at høre med Anna. så det bliver en stor dag når hun runder 3000g. men det går vel osse hurtigt fremad.

    Viktor er helt sig selv fortiden. Dog ikke idag da han har fået fjernet epolis i munden samt fået lavet et boxerøje. så han har sovet siden jeg hentede ham fra dyrlægen. men begge oprationer er jo småting. Spike kan bare ikke rigtigt forstå at han slet ikke er til noget. Ellers har han både leget og opført sig normalt i den sidste tid.

    er det billede to der er nyt. der ser han da frisk ud.


  •   18. apr 2005 gud
    en totalt lækker vovse... Vi smider lige et 7 tal til ham


  •   9. apr 2005 Øv
    hvor er det trist at høre, men i ved jo hvornår i skal gribe ind. men føler med jer.
    God bedring med ham, for håbet er der vel stadig.


  •   6. apr 2005 rigtig smuk hund..
    smuk hund...
    7 tal fra os...


  •   5. apr 2005 Tillykke
    med Datteren. Rart at høre det gik godt, trods kompliktionerne. Men En bette ski' *gg* Min egen søn vejede 2300, og det er sjællent jeg støder på nogen der var mindre en min"halve grill kylling" men idag, 6 år efter er han på fuld størrelse men de andre.

    Men hvad med Gizmo? får jeg lidt at høre når der er noget nyt omkring knuden? Held med undresøgelsen.


  •   5. apr 2005 HURRA!!!
    Hurraee . .Stort tillykke med den lille ny datter !!

    Det var lige tidlig nok i uge 36,- jeg tænker at så er det herligt at det er en pige, da de som regl er tidligere færdig med at udvikle sig og i er kommet hjem, såå hun må trives rigtig godt smiley

    Vi ønsker jer al' mulig held og lykke med den ny' familieforøgelse og håber det bare kommer til at gå rigtig dejlig!!

    Mange hilsner EvELyN + Bøffer


  •   4. apr 2005 Det gør mig ondt!!
    Det var dog skrækkelig trist med Gizmo!!

    det værste som ka' ske for en hunde-ejer .. håber at prøverne ik' viste noget så alvorligt!

    Håber du skriver retur om hva' der sker lige pt .. sorry, det er et stykke tid siden jeg har været online!!


    Krammer EvElyN =G Bøfferne!!


  •   2. apr 2005 Hej igen
    Hvordan går det med Gizmo? og Scanningen? Ja og dig og den lille? Der sker jo noget hos jer. smiley

    Viktor er blevet helt "normal" tager imod mig når jeg kommer fra arbejde, og leger meget med Spike igen. Vægten er ikke helt på plads, med det går frem af. så nu er vi ved frisk mod igen.


  •   19. mar 2005 Skal nedkomme?
    Så er det da heldigvis ike alt i meres hjem der er trist. Tillykke med det. Og held og lykke med scanningen.

    Ja og fødselen osse. smiley


  •   18. mar 2005 Jeg
    Fik osse et svar. der skulle ikke være noget ivejen med Viktor. Dyrlægen mente at jeg skulle skifte foder, eller måske putte svinefedt i hans mad. så han kommer op på sin normale vægt.

    Et eller andet må der da være galt når Gizmo opfører sig som han gør. så jeg forstår godt din mand. men jeg ville måske nok osse lige se tiden an et par dage, og se om der bliver bedring.
    Og fortsat godbedring med ham.


  •   18. mar 2005 Fik
    i et svar på blodprøverne? Jeg kan måske få et i dag, men tror ikke det når at komme. men ellers går det rimeligt, til morgen jog han Spike væk fra madskålen. så der er nogle tegn på at han stadig kan blive "normal" igen


  •   17. mar 2005 Hej
    igen. Jeg var hos dyrlægen igår. Han kunne ikke se der var noget andet galt med Viktor end at han er blevet en gammel hund. så han tog en blodprøve, som jeg måske får svær på fredag. så for mig er det osse en skæbne dag.
    Men hvordan går det så med Gizmo, nu?


  •   15. mar 2005 Det er da godt nok en flot fyr
    du har der. Toppoint fra os
    Hilsen Tessa og Tina


  •   15. mar 2005 Det
    gør mig ondt at høre. og jeg kan forstå dig, det er et rigtigt dilemma, men kan kun sige at jeg håber det bedste for ham.

    Viktor har leget meget i dag, men desværre har han tabt sig igen. er nu nede på 36,9 kg. havde ellers taget på et par dage. håber det bedste, men frygter det værste.


  •   14. mar 2005 Det
    skal han sgu osse ha. jeg føler virkeligt med jer... Held og lykken med ham. og god bedring selvfølgeligt.


  •   14. mar 2005 Ej
    Det gør mig da ondt at høre. er det noget alvorligt?
    Viktor er i stadig bedring, han har taget 300g på, men jeg har osse sat ham på fedekur, og han har leget med Spike idag, så det har nok kun været en lille infektion. og så er gigten lidt hård ved ham fortiden. men det ser lovende ud.


  •   13. mar 2005 hej gizmo
    du er sku også bare en rigtig flot fyr du får et 7 tal smiley
    og så er du lige så kærlig som mig he he

    vuf fra viggo


  •   13. mar 2005 Tak
    For hjælpen. Der er faktisk lidt gode nyheder. Jeg havde ikke tænk over at han ikke havde leget med spike i flere dage, og han heller ikke havde "sat" ham på plads, men begge ting har han gjordt i dag, så nu tror jeg på det bare har være en form for noget alm. sygdom. jeg vejer ham osse men der er ikke sket noget endnu.
    Men endnu engang tak for hjælpen, det har været godt. (nok mest for mig *s*)


  •   12. mar 2005 hej igen
    Jeg ved ikke nøjagtigt hvor meget han har tabt sig, men man kan mærke hofter og ryg. Viktor har aldrig været særlig mad glad, og når han syntes han blev for tyk spiste han ikke i et par dage, til han blev for sulten, men aldrig tabt sig når han har spist. (det andet er vel sket et par gange årligt, de sidste år, det var mere da han var yngre) og den virkelige afmagring er sket over 2-3 dage. Men han opføre sig normalt, ellers.

    Jeg vil gerne høre hvordan det udviklede sig med Mor-Gizmo når en gang du ved det. Desværre sagde læge at det ikke er uanmindeligt med kræft hos Boxere, og det kan man jo osse se herinde. Men han har bare af at komme sig, vil sgu ikke miste to hunde så tæt på hinanden. smiley Og tak for medfølelsen. Det varmer.:-)


  •   11. mar 2005 Hejsa
    Jeg vil lige høre hvordan det går med Gizmo? Og jeg spørger fordi Viktor måske har fået kræft. Han spiser men taber sig, og er blevet en smule dvask. Han skal til dyrlægen mandag. Håber du kan hjælpe mig så ikke jeg skal gå i uvisheden hele weekenden..


  •   25. feb 2005 Spændende!!
    Det blir' spændende hva' Boxer klubben tænker omkring Hærvejsmarch . . det ku' være hygsom og måske gi' BOXEREN en extra omtale .
    Jeg ved faktisk ik' om Lars har hørt fra Klubben her, om det er accepteret . . men hvofor sku' det ikke det smiley

    Herlig week-end til Jer

    Hilsner EvELyN
    'TiGéR & Falcón'


  •   25. feb 2005 hej
    sikke en flot og dejlig Boxer


  •   21. feb 2005 Hej igen evelyn
    der er generalforsamling i morgen. Jeg kommer ikke selv men beder en af de andre lufte ideen. så må vi se om der er opbakning. Håber det da, men kan jo ikke garantere.

    LN


  •   20. feb 2005 HÆRVEJSMARCH!! info
    Nu er Boxer-Gruppe Viborg ved at makke i det Hærvejsmarch,- såå det vare nok ik' længe før du høre nærmere omkring at du kan reklamere i Holstebro for den tur . .det ku' bli' mægtig!!

    Gruppe Viborg har netop besøg af Sportræneren Jørgen Göhns fra Fyn .. han kom fredag aften og der blev vist film og både lørdag og søndag kommer han med goe råd og vejledning til et godt spor . .det nyder de vældig!!
    Jørgen sover i Campingvogn oppe hos formanden Inge og der var vi så oppe og ´spise til aften i går . .det var mægtig hygsom .. han er en værre humørbombe smiley

    Håber du/i har det godt


  •   6. feb 2005 .. (:
    Heej , max sød hund og ja han er kommet sig med alderen ,. men han er skam stadig med på den værste ..

    Ga' din hund ,7 (ekstra lækker) .. ::)


  •   3. feb 2005 Hej Gizmo!

    -Hvor er du fin og så har du oven i købet fået lov at beholde din hale ;0) 7 herfra!

    MV Buller Hilsen

    June og Joker


  •   29. jan 2005 Ok
    Ærgeligt at i ikke kan være sikre, men i er da heldigvis opmærksomme nu. Håber da i kan være forskånet for mere af den slags.

    Det var første gang at viktor har været syg, og det er vel meget pænt for en hund på 9. han har kun skulle behandles når han har sloges med katte eller skåret sig. men til gengæld er han blevet ældre at se til, grå hår, lidt nedsat syn, og han står og falder sammen på bagbenene, men det skyldes gigt, konstaterede læge i mandags, men det skulle være helt normalt for boxere, og skulle kunne afhjælpes med noget tilskuds foder, godt nok til heste....

    og ja, Gizmo holder sig virkeligt godt, så mon ikke han kan holde kræften væk... det skulle sådan en flot fyr da nemt klare. Noget jeg godt kan li ved ham er hans meget korte næse, dem syntes jeg snart er lidt langt imellem.


  •   29. jan 2005 Det er da trist at høre
    Men når nu de fik det hele er der vel ikke noget at frygte? eller er det noget der kan bluse op alligevel? For der burde da være et par år i ham endnu, og hvis billederne er forholdsvis nye har alderen da ikke bidt på ham endnu, han er jo stadig er flot fyr.

    Jeg troede nu at det var ved at være slut med viktor i mandags, for han begyndte at tisse blod (dog kun lidt), og hænge med "næbet" så jeg frygtede det var nyrene der var færdige (Har lige mistet en hønsehund på 11 pga leveren), men det var heldivis kun plærebetændelse og prostata, som medicin burde kunne klare, og nu opføre han sig da osse som han plejer.


  •   21. jan 2005 Viktor
    kan skam osse vækkes ret hurtigt, men han bliver bare så øm benet efter en ordentligt omgang... men nu er han jo osse snart en ældre herre..s
    men jo... tosse glad, som de fleste boxerer jeg kender... og så snorker han... men det gør de jo.. gør gizmo ikke osse det?


  •   21. jan 2005 MEDBRiNG EN TRÆKVOGN !!
    Mange går med trækvogne,- og man kan skiftes til at trække den, den er også go' til de børn som evt. ikke kan gå . .tjaaee eller dig smiley . .derfor blir' jeg hjemme *GG*
    .. men det da spændende om det er noget som falder i Boxerfolket's interesse . . smiley


  •   20. jan 2005 Hærvejsmarcen har en rigtig go' rute !!
    . . selv kørestole brugere tager ruten!!

    Manitha min yngste datter gik 1. gang ruten som 9 årig og uden at ha' trænet og hun gik fint begge dage og har gjort det nu for 3. år i træk . .men mange mindre børn gør det også!!

    Barnevogn er ingen hindring!!

    Der holdes de hvil og pauser man nu føler nødvendig . . et par gange vist nok, passer man vand og nogle hunde kan evt. dyppe sokkerne!!

    Det er simpelhen en hyggetur for hele familien !!

    Lars er glad for vores kontakt her . .for han havde tænkt på noget i denne retning, så nu har vi banet vejen for at det kan bli' en realitet . .det kunne ighverfald gi' Boxeren en skæg omtale også!!

    Lars tager det også op på mødet . .men er sikker på at der falder enighed om dette !!

    Ang fibromyalgi så har jeg også overbevægelige led dvs. hybermobile led og jeg har en skæv ryg, samt gigt . .
    men det er meget normal for Fibro folk at vi lider af de særeste ting,- det er sjældent at den sygdom er "ene
    !!


  •   20. jan 2005 Kender du www.tasten.dk
    Jeg vil da forlægge Lars at der kan være mulighed for at andre grupper kan være interseret i Hærvejsmarchen,- jeg kan ikke forestille mig at det vil blive afvist,- men måske kan det være vi beder om hjælp til at formidle det!
    Hærvejsmarcehen 2005 finder sted 25+26 Juni
    I år starede de få tilmelste at gå kl. 08.00 og det tog ca. 6 timer!

    De tager den tur vi kalder familieruten . .for her kan vores børn og hund også klare at være med !

    sidste gang reklamrede vi med det på Viborg gruppens hjemmeside og i klub nyt . . måske skal vi gå videre og få det bragt i Boxeren . .
    jeg ved det ikke, ellers bare via. mundligt information.

    Fibromyalgi' er virkelig en hæslig kronisk sygdom og shit hvor er det svært for uforstående at prøve at forklare, selvom jeg ser rimlig kvik ud en dag .. ja så gar jeg rundt med en form for influenza smerter i kroppen i døgndrift . .men det svinger meget i forhold til vejret og hva' jeg lavede for få dage tilbage .. såå kalderen skal passes og man skal ikke ha' for mange planer igang!!
    Nu er jeg kommet så langt, at jeg lever med sygdommen på en måde jeg kan håndtere . .men det har også taget 12 år!

    I dag er jeg meget mere glad og forstålig overfor mine smerter og har accepteret at skal leve og indordne mig nogenlunde under det . . man kan simpelhen ikke styre sygdommen, hvis man ikke lytter til kroppen!!

    Hils hende med FiBRO .. som vi kalder os . .
    Har hun lyst er vi en lille gruppe piger på http://www.tasten.dk , - derinde kan man feks. finde en profil "Fibro-Snak" og man kan måske få en go' snak!

    . .ellers er det en stadig ny sites, som er under udvikling . .

    Jeg er feks. Chef.Supporter på tasten og mig kan man finde ved at søge efter "DetOs" . .måske er jeg i online listen også!!

    . .såå kender du allerede TASTEN . .så kan du gå ind og lure hvordan jeg så ser ud . .*GG* . .hvis så sig endelig Hej!!





  •   20. jan 2005 Det lyder hygsom !!

    Ja . .vi må rigtig nok få sagt hej når vi kommer på visit!!

    Jeg var så ikke klar over at Bastian var overtaget som 4 år gammel, så blev jeg så klog . . det har jo heller ik' noget med sagen at gøre.
    Vi har aldrig set Bastian, men da vi fik oplyst at han holdt til i gruppe Holstebro, har vi besluttet at ham må vi da se . .vi har foto af ham, men det er så det!!

    Det er Lars der træner Tiger, jeg følger indimellem med på sidelinien. Jeg trænede med især den 1.dobermann vi have i politiforeningen, - men jeg er i dag førtidspensionist på 36 år pga. fibromyalgi .. jeg læser så gerne om de racer vi har og følger med så godt jeg kan, for det er virkelig en fornøjelse at gå op i disse hunde!!

    I Boxerklubben, laver vi bla. disse ture med at Boxeren kan komme til hundesvømning og uha' det er virkelig sjov og herlig at være med til . . Tiger er så ikke hel tryg ved vand endnu, jeg tror at det er de høje lyde der er i hallen, der runger så det er hel vild !!
    Men det er virkelig super muskeltræning .. men godt det ik' er mig smiley


  •   20. jan 2005 Eii hvor godt
    JOO det er skram Bastian de kalder ham .. men vi kalder ham Sebastian som papirene viser!
    Men der er vist noget om snakken at det er Bastian .. joo TiGéR er ud af et herligt kuld på 11,- man tænker lige rigelig!!
    Men holda op de havde de dejligste vilkår . .
    Tiger's mor kommer fra Møltrup Optagelses hjem og sikke dejlig oplevelse at få en hund fra så dejlige vilkår!!

    Du må rigtig nok gerne give Bastian et knus fra Tiger . .
    lige pt. vil jeg ik' arrangere noget med at komme til Holstebro . . men det kunne være dejligt et lun aften . . hvis så ved jeg hvor jeg ka' finde dig!!

    Men du har ihverfald set Lars . .Lars er i Boxer-bestyrrelsen og han og vore piger solgte bla. gløgg til jule udstillingen i hallen!!

    Selv stod jeg for kantinen's rytme og gang .. men var da i hallen flere gange !!

    . .det ender vel med at du snart ved hvem vi er . .*GG*


  •   20. jan 2005 Go' Morgen!!
    Okay, nu nærmere jeg måske forståelse da i er fra Holstebro.
    TiGéR's far holder til i Holsterbro, altså Boxerklubben!
    Han hedder Sebastian. Jeg ved ik' hel hvor aktive de er, vi ville enmli' gerne se Tiger's far, da vi har hørt godt om ham og fik besked via. lederen i vores klub, at vi sikkert kunne træffe Sebastian om onsdagen smiley og det gør vi en dag, når træningen igen er godt igang!

    Hærvejsmarch arrangerede min mand "Lars pga. han er i bestyrrelsen, så de var desværre kun få der gik, men til næste år, satser vi på flere og jeg ka' da forestille mig at i andre Boxer folk også er hjerligste velkomne.
    uha, måske i august nummeret af "Boxeren" , da var der et par sider i om denne hærvejsmarch.
    Der er bla. det billed så jeg har i TiGéRs galleri

    Tak for din hilsen og du ønskes en dejlg dag!!


  •   19. jan 2005 Han er altså bare dejlig ..

    . .men uha' jeg ku' godt ønske at se nogle tydligere billeder . .
    . .han ser rigtig go' og kraffuld ud!!

    . . Gizmo er det mon ik' en boxer jeg har hørt om eller bilder jeg mig det blot ind .. feks. via. Boxerklubben !?!

    Måske på genhør


  •   9. jan 2005 hej
    det skal nok komme...
    Nu er det her..


  •   8. jan 2005 Halløjsa
    Tak for din kommentar..
    Min mor siger at hun engang har haft en boxer der hed Balder, så det varmede hendes hjerte at se så smuk en som dig..
    Hun siger også at jeg skal give dig et 7-tal, og det syntes jeg også at du fortjener..
    VUF VUF fra Santos


  •   8. jan 2005 Hejsa.
    Lækker hund.. minder en del om vores egen boxer..


  •   6. jan 2005 .....
    jeg ved ikke helt præcis hvor meget der er i hver.. Men der er mere i Freja og Watchman da deres fader har mange % ulv i sig. kan ikke lige huske hvor mange, har fået det af vide.
    der er mindre i Venus, også derfor han ikke reagere så voldsomt som de andre. men udseendet har han arvet!!


  •   2. jan 2005 Hi-haj Gizzy-dreng..
    Vi hade godt nok en stille og dejlig tur...........Altså stille med ikke så mange raketter og så'en for STILLE - STILLE var der altså ikke med 4 børn og 4 hunde og 4 voksne i samme lille bøh-lands-hus *LOL*

    Jeg var vist en rigtig verdens-dame Gizmo og ku vise de små D/G-hunde at der baresen ikke var noget og være bange for med DEN smule BANG *gs*

    Nu jeg træt og sover det meste af tiden for det var dælma hårdt at aktivere og underholde SÅ mange unger med både 2 og 4 poter (var jo ligsom den næst-ældste ikk') og de sku ligsom lære en heller masse om rigtig hund-leg og god opførsel også'en...

    Jeg nok frisker igen imorgen eller overmorgen Gizmo, så du må ligsom passe butikken - okay?

    STUR møsser til dig og din moar fra mig - og min moar siger hav en god aften begge to ...^_=..


  •   1. jan 2005 storsmiler
    Smækkerlækker hund smiley


  •   28. dec 2004 HALLOOOO!!
    Er her snaty nowen hjemme her igen??

    Vi sanver jer altsår - og god bag-jul og rigtig godt nyt-år, vi ska selv afsted på torsdag og koms først hjem igen d.1ste i det nye år ;o))

    Knus
    Karina og finken..


  •   18. dec 2004 wow wow
    det er en sød hund du har dig der og han ser også legesyg ud


  •   16. dec 2004 hehe...
    jah, det kan du jo så have ret i.. smiley


  •   13. dec 2004 Jammen jeg synes jo
    det er dejligt at man holder af sin hund og "sin" race hvis man har en race-hund, mange falder jo for een race og har så ikke andet resten af deres hunde liv igennem - på den led skiller boxer ejere sig såmen ikke ud fra andre (har en anden veninde der er Labrador-menneske og endnu en anden er Schæffer-menneske*S*)..

    Mht. det med turbo eller ej, har du nok helt ret (nu jeg tygger lidt på hvad jeg ellers har set og lært udover fra mine egne 2) og det har sikkert også meget med opdragelsen at gøre.. Min boxer-veninde synes bare at alle hendes har været turbo hunde, men det har måske andre årsager - dejlige har de ihvertfald alle været.....

    Med Misja ved jeg da også at jeg gjorde en stor indsats fra starten af for at hun skulle lære at geare ned hurtigt og afstresse hurtigt, hun hade let ved at stresse som lille og har stadig lidt af det i sig endnu men vi har sammen lært at håndtere det også *S*

    Karina.


  •   13. dec 2004 Hmm ja
    det høre jeg ofte fra boxer ejere og der er nok meget om det - ingen tvivl om at boxer ejere i hvertfald har deres store begejstring og uforbeholdene kærlighed til dem til fælles *SS* Og dejlige er de dælma også (selvom jeg kan rødme når min veninde beskriver den perfekte boxer-han*gg*)...

    Personligt bliver jeg bare helt træt i hovedet af sådan en turbo hund, sys hannerne generalt er noget mere turbo-aktigt og udfarernde end tæverne (hos de fleste racer inc.), eller de bliver blot ved i flere år end tæverne... Husker da tydeligt min Buster, KORS hvor jeg elskede ham for at være så fræk, hyper aktiv og egenrådig - og KORS hvor jeg elsker Misja for at være det samme, blot i langt mindre mængder og langt mere kontrollert og subtil......^_=..


  •   13. dec 2004 Jammen det er han osse
    Selvom han fysisk stadig har langt igen er han begyndt at få det der "Hhømff" som han ejer kalder det (læs: en lækker rund og muskuløs røv, store runde muskuløse skuldre, en bred nakke og et bredt maskulint hoved).... Og nej, det er ikke beskrivelsen på hendes husbond *LOL*

    Der udover er han en typisk Boxer (han er deres 3. og jeg har kendt dem alle): En skødehund, prutter som LUGTES mere end de høres (kan også smages), sidder med største selvfølighed med ved bordet (på herrens egen stol), fylder det meste af king size sengen, kikker fornærmet når man ikke orker at ha' ham liggende på ens brystkasse længere og derfor med de sidste krafter skubber ham væk, Ingen super vagthund (knurre kun af boxeren inde i vinduet), fylder hele 3. pers. sofaen, går som en gummi ged på speed, hans øre sidder i poterne og hukommelsen er en by i Rusland.........

    Men tilgængæld er han også en SUPER børne-passer, legekammerat for hunde-tøserne og de ældre hanner, trofaste lytter, evige med-kommentator, nu alt ædene og også en evigt forsømt og overset stakkels lille-bitte-nusse-røv....^_=..

    Knus, Karina..


  •   13. dec 2004 Årh Gizmo
    jeg rødmers jo helt, godt jeg er sort så mor ik' ka' se'et... Hun er altså SÅ pivet Gizmo, KAN du forstå hun siger jeg ikke en dag må få små søde hvalpe med en Boxer lige så lækker som dig???

    Jeg tænker på min perle-ven Kojak, en stur-stur smukkerukke mørk maghoni farvet og tigeret stribet Boxer-han som jeg har leget med siden vi begge kom til vores hjem med kuns ½ uge imellem..??..

    JEG fatter det ikke, kan du ikke se sådanne hvapser for dig Gizmo??? Samo-husky-labra-boxer hvalpe i sort, mørke brun, hvid og m/u striber??? Gad vide hvordan deres næser vil koms til år se ud??

    Men min mor Gizmo, huns bare kedelig og siger min kommende EVENTUELLE hanhund bliver en sort spidshund - hva gir du mig - EVENTUELLE hanhund - som om der er nogen tvivl om at moi VIL ha' hanhund ved næste løbetid *gg*
    Jeg fandt jo ligsom lidt udaf hvad det hele gik ud på sidste gang - og jeg siger dig Gizmo, lige pluderligt fandt osse JEG hanner dejlyyye og brugbare til andet end leg...*GH*..

    Knus fra Misja - men si' det ik' til min kedelige mor...


  •   13. dec 2004 Tark
    for hygge legen smukke Gizmo og for kødbenene og alt muligt *gg*..

    Knuss...


  •   12. dec 2004 Sikke en...
    Dejlig Boxer du har der. Gizmo ser rigtig charmerende ud...har hørt flere sige at en Boxer er en dejlig glad og børnevenlig hund.
    Har givet ham et stort 7. tal, gode billeder, kan specielt godt lide det med plæneklipperen :o))
    Har lige sendt en uges "juleleg"!

    Skal hilse fra Zeus og spørge hvor din nissehue er henne???

    *bjæf* fra Zeus *Julehilsener* fra Mor :o)))


  •   11. dec 2004 Hihi Gizmo
    det billede hvor du ligger på ryggen og leger helt selv - det er som at se Misjas legekammerat Kokak når han har gang i et af hans plys pive dyr *gg* - meget boxersk måske??...^_^..

    Det ser i hvertfald så tonse sødt ud når sådan en stor han-hund ligger lige så sødt og leger selv...

    God weekend til jer..


  •   10. dec 2004 Hey!!
    Jo tak, Ja mille er som min bedste ven, Hun er rigtig rar
    oss da jeg mistede min Morfar (Af kraft) så var hun der ligesom og støttede mig.. Hun er så kærlig 7 til din WuuFF ..


  •   10. dec 2004 Det...
    ... Var hundens fejl og det er derfor vi har besluttet at aflive ham... Vi kan jo ikke have en hund der er så bange over for fremmede at den bider!


  •   8. dec 2004 Skøn hund.
    Flot " herre ", og dejlig at se, der er en hale. Mange kuperer jo stadig.
    God jul og godt nytår


  •   5. dec 2004 Lækker steg!!
    Tak for karakteren. Og det er virkelig en flot dreng du har der! Jeg kan virkelig godt lide hans flotte farve i pelsen, og hans flotte stand! I får et 7tal herfra!! Jeg lækker billeder ind af min Conrad efterhånden som han bliver større,... og det går hurtigt skal jig lige hilse og sige smiley


  •   4. dec 2004 heiii
    Jeg synes også det er en meget skøn hund du har.....!!!! Det er en rigtig flot boxer!!!!!! 7 herfra! Knus os 3 =3


  •   3. dec 2004 Hej Gizmo
    Tak for din hilsen. Hvor ser du skøn ud:-)

    Hilsen den lille trold


  •   1. dec 2004 hejsa Gizmo
    Tak for en skøn uge med dig, så kan du trøste din Mor med ,at der ikke skete noget, der bliver ingen Boxer/Lab blanding denne gang, for vi havde det bare sjovt,men men hvem ved


  •   1. dec 2004 gode billeder
    Total skøn hund du har


  •   30. nov 2004 Hejsa
    Takker for kommentar og karakter..... Og nej vi skal ikke avle på hverken Nida eller Dina. Det var ellers meningen at jeg ville havde et kuld på Nida og så beholde en hvalp selv, men så begyndte jeg at gå til stævner i agility, men hun er jo ikke så gammel endnu så hvem ved :o)) Og Dina hende har jeg overtaget fra den kennel hvor jeg købte Nida, fordi de under hendes første drægtihed, fik at vide hendes far havde fået en arvelig øjnsygdom, som Dina så heldivis ikke har men er bære af og hvis både hanhund og tæve er bære får hvalpende øjensygdommen. Heldigivis var den hanhund de havde brugt ikke bære så det gik jo godt denne gang. Så selv om Dina var en dyr dame de fik hjem fra Norge, valgte de ikke at ville avle på hende mere. Derfor er Dina her hos mig, selvom alle sagde det gå ikke at sætte to tæver sammen, der kun er et års mellemrum imellem og slet ikke når den ældste kommer sidst. Men det er gået over al forventning, de har selvfølgelig taget deres ture, men nu kan de slet ikke undværre hinanden.


  •   29. nov 2004 jo tak...
    og i lige måde..
    jeg har givet din ældre dame et flot 7-tal...


  •   29. nov 2004 Hej Laila ...
    Tusinde tak for den søde kompliment ..)
    Og 7 tallet. Han er godt nok flot din
    Boxer-dreng ... 7 tal herfra. Sødt billede
    det med græsslåmaskinen ...

    Venlige hilsner
    Helene


  •   29. nov 2004 Flot boxer du har
    Det er også en kanon flot boxer du har. pas godt på ham....


  •   27. nov 2004 hvor er han bar..
    total (s)køn.. Et STORT 7 tal fra os.. og det er rigtigt en gang boxer altid boxer.. smiley


  •   26. nov 2004 Hej igen
    Det har da været noget af en tur den har taget sig var hehehe. Men godt der ik skete noget.
    Men det er nu også meget rart at en hund har lidt krudt i røven synes jeg;o)


  •   25. nov 2004 atletisk
    bygget

    Han er da lækker smækker...det er altid dejligt at se en hund der er i top form...bryder mig ikke om fede hunde...og mange tak for komentaren...



  •   23. nov 2004 Tak
    for dine pæne ord om Nanna.For nogle år siden var jeg helt vild for at få en Boxer, men jeg blev nedstemt i familien, jeg syntes det er en dejlig hund.Jeg kommer til at tænke på ,gad vide hvordan en Labrador/Boxer ville se ud?ja bare strø tanke ,fordi du skrev at Gizmo var vild med en Labrador.Hvor var han da sød som hvalp, men rigtig dejlig som "voksen".
    Knus fra os.


  •   23. nov 2004 Hejsa
    Tak for den fine kommentar. Men du er heldig hvis din kun for hjerneblødninger engang i mellem, for Hubbi er sgu nærmest en stor;o) Men den bedste hund man kan forstille sig.

    Godt nok også en flot hund du har der. Ligner en hund med en stærk "personlighed" Hvis man kan sige sådan.

    7 herfra


  •   23. nov 2004 Hej
    hvor er han nuttet på det billede som hvalp :o)
    Jeg synes at det skal blive :o)
    Knus Bonnie


  •   21. nov 2004 Hey
    Hvor er han dog en smuk hund ham Gizmo, Diesel er forelsket.
    Fortsat god søndag til jer... ;o)


  •   20. nov 2004 Hej
    hvor er han smuk han rigtigt godt li billederne nr 1 og nr 7 :o)
    Men de er alle sammen meget gode :o)


  •   20. nov 2004 hyle røven
    du kan sagtens få en komentar af mig, det bliver nemt, jeg syntes godt om Boxer, jeg mener fatisk at din er en af de flotteste jeg har set ( skøn hund ) tjek min profil den ligger som baggrund på min pc og det er der ført bevis for
    http://hunde.dyregalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=1582

    med venlig hilsen
    hyle røven


  •   17. nov 2004 hvor er han dejlig...
    tusind tak for en 7-taller.....en lige tilbage til samlingen :o)

    Hvad angår det der med sind, så vil jeg da holde med dig i at de har noget helt unikt når man ser dem som familihund. De er utrolige sociale og "meget" opmærksomhedskrævende....

    mvh Marie og Kiwa


  •   16. nov 2004 heii
    han er lige blevet et år.. blev han i sidste måned..!!


  •   16. nov 2004 jep..!!
    han opføre sig rigtig pænt..!!

    hehe han har vist ikke rigtig opdaget at han er hanhund..!! hehe


  •   16. nov 2004 hehe
    jahh det er da meget sjovere at høre hvad folk sys om mine hunde istedet forbare at få en kareter, nogle giver jo bare 7 tallere hele tiden.

    så det er meget fedre med komentare..! men nu har du også fået en stemme med på vejen.:!! rigtig dejlig hund du har han er bare flot..!


  •   14. nov 2004 det er...
    ....da helt ok.


  •   12. nov 2004 Hejsa!
    Meget smuk bokser du har :o) 7 fra os


  •   11. nov 2004 Og lov....
    ...Mig lige at hvis han nogensinde skal bruges til at avle,
    så vil jeg RIGTIG gerne have(købe) en af hvalpene


  •   11. nov 2004 Ja det...
    ...lyder da virkelig som om han bare er den dejligste hund på jorden.
    Han er godt nok også flot med STORT...F
    Helt klart et 7tal til jeres skønne vaps


  •   10. nov 2004 Hey der Laila
    Jeg kan lige se det for mig, en hund der kværner hen over gulvet med en skærm på hovedet, og en hundekiks under, du godeste hvor har det set sjovt ud.

    Tais vænne sig faktisk lidt til den, han blev bare så sur hvar gang han sad fast, når han gik ind i noget, man kunne nærmest høre han knurre lidt irriteret ovet at han nu igen sad fast...*gg* Og hvis jeg grinte af ham gik han bare sin vej. Den ligger i skabet nu, og hvis jeg går ud og henetr den, så ligger han under sengen med det samme.......lidt ligesom når han skal i bad.

    Cilla


  •   10. nov 2004 ja det er hun..!
    hun er næsten bange for alt, i sær mine bamser er hun bange for


  •   10. nov 2004 Hej.....
    Hvor er han bare lækker!!!
    Jeg er vokset op med en boxer der lingte Gizmo på en prik, bare uden hale. Jeg kan tydeligt genkende det med at børn er det bedste i verden, og at de er store legebørn selv. Jeg var ikke meer end 3 år gammel der har mine forældre et billede af mig på en tre-hjulet cykel med hunden bundet bagefter, hvor jeg cykler rundt i det vænge vi boede åp, og Max(som vore boxer hed) gik bare stille og roligt med.

    Mvh
    Cilla


  •   8. nov 2004 *GG*...
    ...ja! Nej, jeg tror ikke det er så mange dansk svensk gårdhunde der er rødbrune. Det fik jeg i hvert fald at vide da jeg gik på hvalpehold med hende, men hvem ved. De er nok for det meste 3-farvet eller sorte.


  •   8. nov 2004 hejsa
    ja det er på udstillinger vi løfter øre for at dommeren bedre kan se hals og hovede form... tak for de søde ord om GDèr

    knus janni


  •   8. nov 2004 Vi..
    ...er da godt tilfredse *GG* Når der er så mange forskellige racer, kan det da heller ikke være rigtigt at man skal kunne lide alle sammen ;o)
    Nu ved jeg godt dette ikke vedkommer mig, men jeg har set at May-Britt med rottweiler Bundy, søger en boxer til hendes hjemmeside. Det kunne jo være hun kunne bruge dit pragteksemplar af en boxer ;o)
    Hun kan jo selv forklare dig om det, men nu har jeg da fortalt dig det ;o)

    Mvh Rikke


  •   8. nov 2004 Hejsa igen
    Jeg kan formulere det på en anden måde:
    Jeg havde en veninde der havde en Boxer - den fes helt enormt. Forklaringen var han havde et stort underbid.
    Weimaranerne har ingen underbid - de fiser også!
    Boxervenne havde slappe dage - Det har Weimaraneren også - de kan dog fare op på et nanosekund når hoveddøren åbnes - så er det derudaf til vi skal hjem igen.
    Den yngste jeg har bliver 2 i januar - og bliver kaldt Danmarks ældste hundehvalp - lige indtil vi er til træning eller jagt. Så er hun på hele tiden! Den ældste jeg har er 9½ og tager også nogle ture hvor den har fået fis i bøtten. Den midterst er meget adstadig lige i øjeblikket - hun skal være mor om 3 uger og tager sig selv MEGET højtidligt.
    Kendetegnet er nok: at vil du lege - så leger vi - vil du sove - så¨sover vi og er vi ude og træne så ................. :o))
    jeg tror ikke i bund og grund de adskiller sig så meget fra din hund - de bliver også hvidskægget som gamle!
    mvh Karin


  •   7. nov 2004 TAK
    for dit svar.
    Det virker da for mig som om det er mere vigtigt med hjertet?
    Og så er det fedt I har fået det undersøgt unden at der er et krav.
    Jeg har 2 bekendskaber der har måtte af med deres hunde pga hjertefejl, så jeg ved hvor meget de gennemgik.
    (ikke Boxer) Og det er da også det sidste de vil udsættes for igen.

    Fedt du har fået billeder på. Er I ved at lære ham at slå græs?
    Hvis det kan lade sig gøre er min næste hund også en
    Boxer! :o))
    mvh Karin


  •   7. nov 2004 Hej igen..
    ligesom alt andet herinde er "venskaber" også en hyggeting og så en genvej til gallerier man ønsker at besøge oftere af forskællige årsager ..^_=..

    Tak for karekteren og rosen C",)


  •   7. nov 2004 Hej
    og tak for karakteren :o)
    Det er en meget smuk hund du har der :o)


  •   7. nov 2004 Hvor...
    ...er han bare fin! Jeg kan godt lide boxere, og ham her er da noget specielt, så et 7-tal til ham! Det skal lige siges at jeg ikke forventer at få en 7-er igen *GG* (Så dit indlæg)

    Mange venlige hilsner fra Rikke


  •   7. nov 2004 Hej og Tak
    Normalt er det på hinandens sider når man bliver spurgt om noget direkte.
    Jeg har da spurgt til mange racer om pels - sundhed osv og altid fået svaret hos "mig selv".
    Hvis du vælger at svare på din egen side - ser jeg ikke du har svaret før jeg går på din side igen.
    Årsagen til jeg spørger er at jeg følger meget med i de Tyske hundes statestikker og kende ikke så meget til de danske hunde undtaget min "egen" race samt andre jagthunde.

    ps: får du ikke snart flere bileder?
    Og hvad kræves for at en Boxer bliver avlsgodkendt?
    (jeg havde en i pleje for mange år siden og kan ikke huske en pind om reglerne den gang)

    mvh karin


  •   7. nov 2004 Hej
    Så lige dit indlæg under Boxer søges til parring.
    Er det virkelig tilladt og anbefalelsesværdigt at bruge en med C-hofter i Boxerklubben?


  •   6. nov 2004 Hej Gizmo og velkommen...
    godt du kom ind....

    Misja synes boxere er super (det gør mor også) - hun har faktisk en "bror" der har fødselsdag samme dag som hun *ss* og selvom der nogen gange går lang tid imellem de får mulighed for at lege, ja så leger de som om det var igår de sidst sås ..^_^..

    7 til en skøn hund og en herlig race, med håb om flere billeder af den lækre dreng C",)


  •   6. nov 2004 Velkommen
    Til din skønne hund , jeg er ellers ikke så vild med Boxere, da jeg blev bidt i hovedet af en som barn. Men Gizmo er en rigtig flot fyr så et 7 tal til ham.


  •   6. nov 2004 hej Rikke S
    Ja det gør jeg.
    Hvad søren får man dog ud af en fake profil. Det er jo kun for sjov denne side . Man kan jo ikke vinde noget - eller kan man ;o)
    Havde dog faktisk de samme billeder på da jeg blev afvist - samt til sidst et rigtigt dårligt havlpebillede som jeg lige stjal fra hans opdrætters hjemmeside. Men jeg fik meget meget mere tekst på.

    Gizmo er faktisk hjemmelavet - øh avlet - vi havde hans mor, og han er født her i vores hus. Og jeg er faktisk Gizmos stedmor. Jeg ved ikke, hvorfor min mand ikke har taget mange hvalpebilleder. Men vi har en videofilm af fødslen og de første 10 uger- men det duer jo ikke rigtigt her;o)

    Jeg skal helt sikkert over og give dig en stemme. Jeg havde bemlig gravhund før jeg fik boxer.

    LN


  •   6. nov 2004 Jamen HI
    og velkommen - flot fyr! 7 fra os.


  •   6. nov 2004 har også skrevet
    mere tekst denne gang.
    Måske derfor det går bedre denne gang - indtil videre.

    Tak fordi i har budt mig velkommen.

    Laila



  •   6. nov 2004 har budt velkommen
    din hund er bestemt ikke for grim,du skriver heller ikke for lidt ,jeg ved ikke hvorfor du er blevet afvist,men jeg håber at du kommer ind denne gang.Hilsen fra Kate og Nanna


  •   5. nov 2004 prøver igen
    Blev bare vildt afvist sidste gang (for lidt siden ;o)
    Er det altid så svært at blive godkendt?
    Eller er min hund for grim eller billederne for få (der kommer flere når jeg får dem scannet)?
    Skriver jeg for lidt?

    Laila


Annonce