Tilmeldt:
2. aug 2007 Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.264
Fiske-skaldyrs mousse {{forumTopicSubject}}
Jubii det lykkedes:
Det er en lille portion, så man kan bare gange op.
200 g fiskefillet (kogt i lidt vand tilsat hakket løg, kørvel, salt og citron) - rør fisken sammen med det resterende vand.
ca 150 g kogte pillede jomfruhummerhaler
1 spsk hakket rød peberfrugt
½ tsk dild (tørret eller finthakket frisk)
1/4 hakket løg
salt, hvid peber
1½-2 dl piskefløde pisket til skum
2-3 blade husblas
3-4 spsk hvidvin eller 1 spsk citronsaft og 2-3 spsk vand
Fisk, hummer og urter blendes (stavblender), fløden vendes i.
2 blade husblas opblødes i koldt vand ca 1 minut. Husblasen tages op med det vand der hænger ved. væde (vin eller citronvand) varmes og blandes med husblas til det smelter.
Blandingen røres i fiskemassen som derefter stilles på køl til det er stivnet.
Ved servering pyntes med rejer, cherrytomater, citron, kaviar og frisk dild. Giv flute eller butterdejsbrød til.
Velbekomme.
jan 2006
Følger: 20 Følgere: 20 Hunde: 7 Emner: 81 Svar: 1.465
Fiske-skaldyrs mousse
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside