7.622 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
14 Svar
Kinesisk suppe Kinesisk suppe
Jeg elsker de der suppe man får på de kinesiske restauranter, men nu har jeg prøvet at opsøge en opskrift uden held
Er der nogen af jer der har en ide om hvordan den laves
0 synes godt om
mar 2008
Følger: 19 Følgere: 22 Hunde: 4 Emner: 47 Svar: 655
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=1450
apr 2007
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 423 Svar: 3.418
nov 2005
Følger: 82 Følgere: 76 Hunde: 1 Emner: 1.155 Svar: 19.276
nov 2005
Følger: 82 Følgere: 76 Hunde: 1 Emner: 1.155 Svar: 19.276
mar 2006
Følger: 15 Følgere: 7 Hunde: 4 Emner: 71 Svar: 802
Pisk ægget i en skål.
Hæld det piskede æg i den kogende suppe og rør rundt.
apr 2007
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 423 Svar: 3.418
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.245
6 store forårsløg
4 spskf. rapsolie
2 fed knust hvidløg
1 1/4 liter kyllingefond
to kyllingebryster uden skind i tynde strimler
4 pak choi (kan om nødvendigt erstattes med kinakål, red.). Fjern de tykke stilke og gem dem, hak bladene fint.
150 g. kinesiske nudler
1 tskf. tamari eller lys sojasauce.
Hak den hvide del af de fire forårsløg meget fint. Skær de andre på langs næsten ned til roden og stil til side. Varm olien op ved lavt blus. Tilsæt de hakkede forårsløg og hvidløg og sauter i to minutter. Hæld fond på. Bring gryden i kog og fjern hvidløget. Tilsæt kyllingekødet og pak choi-stilkene og kog videre i 10 minutter, til kyllingekødet er næsten mørt. Tag pak choi stilkene op igen. Kom pak choi blade, nudler , tamari eller sojasauce i gryden og lad simre i fem minutter. Server suppen, gerne i kinesiske tallerkener, med de lange strimler foråsløg arrangeret som pynt.
Kan evt. jævnes lidt med maizena eller rismel.
nov 2005
Følger: 82 Følgere: 76 Hunde: 1 Emner: 1.155 Svar: 19.276
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.180
feb 2005
Følger: 41 Følgere: 40 Hunde: 3 Emner: 129 Svar: 2.653
nov 2005
Følger: 82 Følgere: 76 Hunde: 1 Emner: 1.155 Svar: 19.276
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.245
Noget af den klassiske kinesiske smag kommer bl.a. fra tamari/lys soya og evt. lidt ingefær.
nov 2005
Følger: 82 Følgere: 76 Hunde: 1 Emner: 1.155 Svar: 19.276
Ved du hvor man køber lys soya...og hvordan er den i forhold til den alm. salte el den helt søde soya....begge har jeg nemlig....oz tamari og ingefær ;D
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.180
Kinesisk suppe
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside