{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Labrador retriever Apernille´s Vita (Asta) [ Himmelhund] 2002

3.259 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Rottweiler tossen !
Kvinde | 42 år | Oprettet: 30. aug 2009


Labrador retriever Apernille´s Vita (Asta)

Fødselsår:
2002
Størrelse:
LÆG GERNE EN BEDØMMELSE OG KOMMENTAR, SÅ KIGGER VI FORBI DIN PROFIL MED EN BEDØMMELSE


mellem str på 28-30 kg
Temperament
blid, næsten for meget
Tricks
diverse og lydighed til husbehov

sit
dæk
stå
plads
giv hals
sidde pænt ( ved fodring med efterfølgende værsgo)
nej
gå pænt
bliv
stop
i kurv
på tæppe
ud
asta( øjenkontakt ved hendes navns nævnelse)
ind
søge
apportere
hun kan sine øvelser med bla mit kropssprog, verbalt og håndsignal
Stævner
Stamtavle
DKK
fin gammel blodlinie
hendes stambognavn er : Apernille´s Vita (Asta i daglig tale)

Mor : Apernille´s Lola
Far . Lab Treasure´s Born To Be Wild
Køn
ja det synes jeg
tæve
Beskrivelse
asta har vi overtaget fra mine svigerforældre pga allergi, men forinden har hun haft to hjem, hvor hun ikke blev taget sig af og bundet til en garage og var ikke tilladt i huset, fordi hun var vild, tror da fanden, når hun ikke blev aktiveret og accepteret af sin familie
hun har været en lidt umulig hund hos os i starten, som konstant stak af og kunne ikke kaldes ind, uanset hvor gode ens godbidder var.
næ næ hun måtte løbe hornene af sig til hun fandt ud af at hun blev hos os og derved faldt hun mere til ro så man kunne begynde at træne hende, for hun var rigtig irreterende bølle hund, som hørte med r....! ;.)
hun er idag den blideste og sødeste hund, som finder sig i storset alt og kan have hende med overalt uden problemer, dejlig nem at have med på besøg hos venner og familie.
hun kan nu med hest, hund og kat, endda fugle unger, dem rør hun heller ikke, tro mig det har ikke kunne lade sig gøre for nogle år tilbage, vi har testet hende så meget til at vi kan have hende løs ved esrum sø, som har så mange ænder og hun gå fri ved fod, dygtig hund
hun er total morsyg, menes på den måde at hun forsøger at hænge på én og så kigger hun konstant på én, uanset om du har hende med i byen derhjemme, så sidder hun og nærmest stirre på én.
hun er den hund af alle hunde jeg kender som snorker helt vildt højt, faktisk menneske agtigt og man kan ikke vække hende når hun først er i det sove stadie, man kan klappe højlydt i hænderne eller sågar pifte, det registrere hun ikke, og så kan hun sågar sove med åbne øjne.
hun er bare famile hund og kan sine ting til husbehov og er en rigtig hyggefis, hvor hendes bedste ven er vores kat monty og så er hun en rigtig vandhund.
hun er i mellemtiden blevet steriliseret og fået fjernet en mammatumor og det gik vellykket.
ps hun bor på vores ejendom uden indhegning overhovedet, hun ved hvor hun må gå til :-O

Asta har desværre fået konstateret slidgigt i skuldere, albuer og alle tæerne, pga forhenværende overvægt som har slidt på kroppen, så hun får dagligt smertestillende og J/D hills for holde hende gående og har tilmed prøvet guldakupunktur, hun har desværre også pollenallergi i form af eksem under tæerne, så vi tager én dag af gangen og nyder hver dag med hende

13/8-10 vi har i dag givet asta fred for sin smertefulde krop pga gigt, det er tæske hårdt at sige farvel til en af de mest trofaste hunde vi har haft.
det er så smertefuldt at sige farvel, men det er det rigtige vi har gjort for hendes skyld, hun er elsket og savnet, tårene triller ned af kinden, ved at skrive dette nu
Kommentér på:
Labrador retriever Apernille´s Vita (Asta)
Annonce