{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Amerikansk staffordshire terrier Cody RIP 2005

10.339 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Catia & Rasmus .
Kvinde | 42 år | Oprettet: 25. sep 2005


Amerikansk staffordshire terrier Cody RIP

Fødselsår:
2005
Størrelse:
Han er jo bare en baby endnu...
D.23/9. 8 kg
(nede på 7kg i slut uge 40 3/10-05)
D.21/10. 9,5kg
D.27/10. 10,5kg
D.9/11. 12,5kg
D.10/12. 18kg 47cm høj
D.22/2. 26,5kg
D.23/5. 30,5kg
Sidste vægt inden vi måtte tage afsked sagde 33,5kg
Temperament
Den roligste lille fyr..Det dejligste sind, elsker alle andre dyr og elsker at nusse med kattene, Elsker at putte og nusse, når vi sover er han Mors hund... ; )
Tricks
Sove er han god til...
"Siger" selv til når han skal ud og besørge.
Sidder pænt i bilen.... -Faktisk falder han i søvn.. ;)
Cody har lært at kramme.. Dét er det sødeste i verden.. Kysse kan han også.
Kan sitte nu.
Sidder pænt når vi skal over vejen,
Går fint i snor,
Går selv ind i bilen,
Henter bamsen og afleverer igen,
Passer på når der kommer nogen,
Forstår når man rømmer sig,
Forstår NEJ!
Kurven,
Venter pænt foran sin madskål til der bliver sagt værs´go.
Bruger sin tunge som sut når han sover... Dét er så sødt..
Kan gå uden snor og sætter sig ved hver en kantsten før han går over vejen...
"Godnat".. Så hopper han ned på sin egen "madras" og sover
Stævner
Nope..
Stamtavle
Nope..
Køn
Jep.. ; ) Smuk dreng
Beskrivelse
Store brune øjne, Tigerstribet med hvid aftegning på brystet (ligner kors), Hvide pletter "under" hver pote.. Kuperede ører

D.24/9-05
Har lige hentet den dejligste lille dreng i Rødovre, desværre er han syg og skal i behandling fordi den idiot der har haft ham de sidste 9 uger ikke har en skid forstand på hundehvalpe og har derfor ikke vaccineret m.m fra den lille fyr var 6 uger. Det bliver en dyr affære men man kan jo ikke bare efterlade ham hos sådan en kæmpe idiot!

D.26/9-2005
Cody er blevet indlagt på dyrehospitalet med en tarminfektion her til morgen, dehydreret og meget sulten, han skal ligge dér natten over med drop den lille stakkel. Det var hårdt at aflevere ham og det bliver ikke sjovt at skulle sove uden ham. Må gå tidligt i seng så det kan blive imorgen så jeg kan hente min baby hjem igen.

D. 27/9-2005
Cody er stadig indlagt med blodig diarré, det går fremad men langsomt.. Så jeg får ham ikke hjem idag heller.. Puhh det er hårdt at undvære ham..

Har været på hospitalet igen.. Droppet er taget ud så nu drikker han selv.. Håber at få ham hjem imorgen..

D.28/9-05
Cody er stadig indlagt, den virus han har gør at han kun har blodig afføring og mister blod hver dag så det ville være uforsvarligt at få ham hjem.. Doktor dyr siger at den virus tager 3-5 dage men han han er delvist uden for livsfare nu.. "Hvis de dør af det så plejer de at dø på 1. eller 2. dagen.." Han siger at jeg kan få ham hjem fredag HVIS det er aftaget nok.. Så har jeg også undværet ham hele ugen og så må det også være på tide. Mangler ham simpelthen så meget.

D. 29/9-05
Så er hans mave ved at være oppe at køre igen.. Der er ingen blodig diarré mere så nu går det meget bedre.. Han har dog stadig ikke lyst til at spise eller drikke selv endnu så de vil beholde han så han kan få sonde om nødvendigt... 90% for at jeg får ham hjem imorgen.. Uhh det bliver dejligt. GAL jeg savner ham .

D.30/9-05
Cody har fået tilbagefald.. Han er blevet tynd som en fugl.. Vi har fået taget kontrastbilleder idag men de var fine... Hjerte og andre organer bliver tjekket her i eftermiddag om de kan tåle at han bliver bedøvet og så skal der laves en kikkertundersøgelse... Finder de noget i ham, så opererer de mens han er bedøvet så han ikke skal bedøves én gang til... Vi ved ikke om han overlever nu.... Det er virkelig trist.

Dyrlægen har ringet...Kikkertundersøgelsen viste at Cody har mavesår... "Måske forårsaget af stress måske som følge af chok.." Jeg har bare sådan lyst til at slå den mand ihjel som har haft Cody... Tænker så meget på hvad den lille dreng har været udsat for... :.( Cody er stadig indlagt men har fået syredæmpende og så håber vi at han kan spise uden at kaste op indenfor de næste par dage så jeg kan få ham hjem og gi ham noget fred og ro til at komme sig.. Har købt ny seng, ny snor, nyt halsbånd, et lammeskind, lidt nyt legetøj... Hvis min lille engel overlever så bliver han mit et og alt... (Ikke fordi han ikke var det i forvejen, men i ved hvad jeg mener... Smiler) Han skal passes ekstra på når han kommer hjem og skal højst sandsynlig ha skånekost resten af sit liv.. - Det tager vi med, han er jo vores lille baby.... ; )

D. 3/10-05

FORBEDRING FORBEDRING.....

Cody er stadig indlagt men for første gang har han holdt en halv dåse mad i sig... Han er ved at være ovre den parvo virus som han har fået stillet her i weekenden.. Han kan stå op igen nu og logre med halen.. Hans humør er meget bedre.. Han er stadig tynd som en fugl og ligner et misfoster - Jeg tør næsten ikke ligge billeder ind af frygt for at nogen tror at det er mig som har mishandlet ham... Hans tarmsystem og mave er stadig meget irritabelt så Doktor Dyr beholder ham til imorgen og SÅ må jeg hente ham. ENDELIG!!!

Update...
Min kæreste havde hentet Cody her i eftermiddag mens jeg var på arbejde...Han er rask nok til at være hjemme nu.. Hold da op mine øjne var i vand da jeg så min lille baby... Nu ligger han her hos mig op putter... Det er bare det bedste der lige er sket.. Han skal ikke leve på skånekost resten af livet.. Han har været en hård negl og kommet igennem en kæmpe omgang spoleorm, Parvovirus, mavesår, bedøvelse, dehydrering OSV OSV.... Han er bare en sej lille en.. Nu skal han bare være på antibiotika i 5 dage, og kvalmestillende i 7 dage.. + en ny ormepille på torsdag.. Vi er SÅ glade for at han er hjemme igen.. Han har tabt sig meget og ligner mest en fugleunge men han skal nok få taget det på igen men nu kan vi da sove roligt igen...


Tak for al jeres støtte...

Alt er i skønneste orden.. Cody har fået legekammerater og er bare blevet en rigtig bisse...


D. 12-12-2008 måtte vi aflive Cody. Han havde spist noget legetøj som havde sat sig fast i tarm og blev opereret d.10/12-08, dyrlægen ringede så d. 12/12 og sagde at der ingen bedring var og vi skulle tage afsked.

Tak for næsten 4 super dejlige år. VI ELSKER DIG!

They say memories are golden
well maybe that is true
I never wanted memories,
I only wanted you.

A million times I needed you,
a million times I cried.
If love alone could have saved you
you never would have died.

If tears could build a stairway
and heartache make a lane,
I'd walk the path to heaven
and bring you back again.

Our family chain is broken,
and nothing seems the same.
But as God calls us one by one,
the chain will link again.
Kommentér på:
Amerikansk staffordshire terrier Cody RIP
Annonce