{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Chihuahua Mighty Draco 2013

1.899 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Chihuahua Mighty Draco

Fødselsår:
2013
Størrelse:
1.0 kg - som 8 ugers

1.4 kg - 12 ugers.

3.3 kg - som 7 måneders.

Vi håber på at få ham på de omkring 3 kg, uden han ser tynd ud.
Temperament
Draco har et fantastisk temperament!
Han er en dreng som er utrolig meget fremme i skoene, hans alder taget i betragtning. Han tager alt i stiv arm, og lader sig som sådan ikke skræmme af noget. Og hvis det skulle ske, så kravler man da bare op til mor og gemmer sig.

Han er en FRISK dreng, med krudt i røven. Han er fræk som en i helvede, og han elsker at drille vores voksen chihuahua dreng Eddie.
Han byder op til ballade hos Eddie hele tiden, den lille bandit!

Draco er meget nysgerring og han ELSKER at slikke en i hovedet! Den tunge kan sku komme langt ud af munden på ham.

Draco vokser og vokser og bliver smukkere og smukkere!

Draco er nu ved at være de 7 måneder gammel. Han er blevet en utrolig god dreng med et super fantastisk temperament, som man kun kan ønske sig! Han er den mest kærlige dreng, som simpelthen ikke kan få den tunge ind i munden, så snart man nærmer ham. Han elsker virkelig at give møssere. Ikke kun til mennesker men også til alle hunde han møder. Han kan både med store og små hunde, og er godheden selv overfor alle. Skaber sig ikke over for nogen eller noget. Han er også blevet utrolig smuk! Draco kan til tider eller rettere sagt det meste af tiden have yderst meget krudt i numsen! Han er PÅ hele tiden! Dette kan godt være lidt anstregende både for vores anden dreng Eddie og os selv en gang imellem. Men vi håber det falder når nu han bliver ældre!
Tricks
Sit
Gi pote
''Nej'' foran en godbid
Vinke

Stævner
Hvidovre d. 1/2-2013, i DDH.
1. præmie, Unghundeklassen - Nu avlsgodkendt.

Stamtavle
Han har en SUPER fin stamtavle i DDH.
Han er af utrolig lækre tyske linjer.

Hans far er JAIPUR VON CHIHUAHUALAND
Køn
Hanhund.
Beskrivelse
Draco er min 2 chihuahua. Jeg hentede ham idag d.9/5 2013.
Det var en lang tur hjem fra fyn til sjælland, men han var dygtig og sov hele vejen hjem.
Da vi kom hjem fik han lov at møde Eddie, og de skulle lige se hinanden an, samt Draco lige skulle se huset an. De har det allerede super godt sammen! De har leget ude i haven, og Draco drengen har virkelig fundet sin energi frem. Han føler sig allerede utrolig tryg i huset, ved Eddie og ikke mindst ved min søster, mor og jeg selv. Han er en helt fantastisk hund. Udover hans skønne sind, så har han også bare nogle aftegninger som siger spar to, og han har virkelig en dejlig udstråling! Jeg MÅTTE bare have ham da jeg så annoncen! Og det fik jeg. Jeg er lykkelig!
Ham og Eddie bliver mine hjertebørn.

Draco og Eddie har det SÅ godt sammen! De er allerede utrolig tætte, og hvis den ene ikke er der, så begynder den anden at rende forvirret rundt. De leget konstant, dog lige pånær når de sover. Det er mere eller mindre deres dagrutine.
Det går super godt med at få Draco renlig. Han er dygtig til at tisse udenfor, og der sker sjældent uheld indenfor. Han er meget lærenem, og en rigtig intelligent hvalp. Frisk kan man rolig sige han er. Han er en døgn beskæftigelse, men man kan intet andet end at elske ham. Han har de skønneste øjne, og han elsker at sidde og stirre på en, med hans store fine øjne. Han elsker også at slikke, som han nok har arvet efter sin far. Den tunge kører rundt, så snart han nærmer ens ansigt. Draco er også UTROLIG madglad. Så snart han hører madskålen med mad, så er han helt oppe at køre. Han hopper rundt, piver og gø'r hvis han ikke får maden med det samme. Han kan virkelig spise hele tiden hvis han fik lov til det. Han er rigtig fræk og prøver og nappe Eddie's mad HVER gang den er nede på jorden, så vi må lukke dem hver for sig for at de ikke nupper hinandens mad.

Han er så fin en lille dreng, og jeg er SÅ lykkelig over at have fået ham!

Idag d. 3/6 har Draco fået sin 12 ugers vaccine. Det gik vel okay. Han pev over sprøjten, og efterfølgende fik han allergisk reaktion. STOR panik her fra Chelle mor! Stig afsted tilbage til dyrelægen! Puha for en omgang for min lille skat, og ikke mindst jeg!

Draco er som sagt omkring de 7-8 måneder nu, og WOW hvor er der sket meget på den korte tid, selvom man føler man har haft ham hele sit liv. Det går super med ham, og vi påtænker at vi evt vil prøve og udstille ham på et tidspunkt. Han blev dog købt med et lille ubetydeligt underbid og 4/6 saksebid, men dette underbid er noget vi holder øje med og vi håber det forbliver så småt som det er nu, og at det og hans tænder ikke vil have SÅ stor betydning hvis han skal udstilles.

Han er mors dreng, og det er der ingen tvivl om. Vores anden dreng Eddie kan forlade huset med min mor, uden at han siger noget til det, men så snart jeg er ude af vagten med Eddie hyler og piver han konstant.


D. 15/12/13 var Draco til sin første ringtræning. Han klarede det hele så flot. Alle hundene, og det at gå i ringen. Han var næsten som født til det, så nu er der købt udstillingsline, og så skal han på udstilling i det nye år! Det ser jeg utrolig meget frem til og jeg glæder mig sådan til at vise min dreng frem.

OPDATERING:

Draco er nu snart 1 år. Han bliver faktisk 1 år her d. 13 marts. Hold nu op hvor går tiden bare stærkt! Har det som hvis vi havde fået ham igår. Min dreng er endelig ved at være 'voksen', og jeg må sige at jeg aldrig har kunne drømme om en bedre hund. Han har det BEDSTE sind, og så er han SÅ smuk.

Vi er begyndt og gå på udstillinger med ham, da jeg syntes vi lige så godt kan udnytte hans potentiale i ringen.

Vores første udstilling var d. 1/2-2013, i Hvidovre, hvor han fik en 1. præmie i Unghundeklassen, hvilket betyder at min dreng nu er avlsgodkendt. Når han bliver 1 år, skal han have en patella attest. Og så får vi at se senere hen mht avl.
Det bliver så spænende :-)

Draco var til kiropraktor da vi blev anbefalet det. Han var kun meget lidt skæv, men hun rettede det så nu er han i orden.

Draco skal til dobbeltudstilling i Fredericia d. 8/3 2014. Det ser vi frem til. Håber han henter nogle certer hjem.

Draco er den dag idag 15.6.18 5 år gammel, og sikke da tiden er gået.
Kommentér på:
Chihuahua Mighty Draco
Annonce