{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.736 visninger | Oprettet:

Hvor er det gået galt ? {{forumTopicSubject}}

Pt. kører der en tråd med hundeskoven, hvor mange direkte siger at der kommer de ikke, fordi der er mange dårlige oplevelser med agressive hunde/ ejere der intet gør...

Når jeg tænker mange år tilbage (puha er man så gammel), så kan jeg ikke huske særlig mange episoder med kvarteret´s hunde, hunde som vi børn vel og mærke ofte gik ture med.

Så hvor er det gået galt, er det avlen, eller os hunde-ejere der har skiftet "spor" og idag tackler det helt anderledes ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvor er det gået galt ?
  • #1   21. jan 2013 dengang var det en naturlig ting at have hund, nu er det næsten en videnskab - har tit tænkt på det samme, dengang rendte hundene også mere frit rundt, vores gjorde i hvert fald, men de forlod ikke grunden:)



  • #3   21. jan 2013 Rene...Dengang jeg var barn, ja der kunne hundene finde ud af selv at parre sig...Der var ikke nogle alvorlige slagsmå¨l, og ikke ret mange mennesker havde hund...Inden for det sidste åri er antallet af folk med hund næsten eksploderet, og det er at avle er noget enhver kan finde ud af, hvis ellers deres hunde ikke er så degenererede, at de ikke kan uden menneskelig hjælp. Så selvfølgelig er der derfro også kommet en masse mennesker med hund, som ikke aner hvad en hund har behov for...Heldigvis er der så også kommet mange rigtig dygtige mennesker på banen, som virkelig klan det der med hunde og ved hvad de har brug for...
    Hunden er blevet et modefænomen...De puttes i tasker og de for tøj, og udstyr på, så man tror det er løgn...
    Og det at have en stor blandingshund, det er bare såååå langt ude, for slet ikke at snakke om, de syndere som kriver her inde efter råd fordi de skal finde en han til at parre deres tæve...Og det er uden tavle...eller med tavle, meeen hvad er deres hund så undersøgt for`???
    Og hvis en fremmed hund løber hen til en af deres hunde, ja så er det bare et overfald såååå skrækkeligt, at de er nødt til at oiprette en tråd, på dette sjove sted...


  • #4   21. jan 2013 Jeg kender ikke årsagen.. og ved ikke om det der med "de gamle dage" bare altid var bedre/anderledes gælder lidt...

    En ting er dog, at der er kommet flere forskellige racer til... jeg husker altså problemhunde, da jeg var ung... Rottweiler og Schæfer.... og ja nu har vi flere racer, som i min verden bare kræver det ekstra ansvar.


  • #6   21. jan 2013 Det lyder grimt, men jeg synes mentaliteten har ændret sig hos de nye hundeejere, som jo nok mest drejer sig om de yngre generationer. Der går for meget paradise hotel i dem og for lidt ansvar, ikke kun på hundeområdet.

  • #7   21. jan 2013 Måske fordi hundene i byen kendte hinanden?
    Måske fordi der ikke var så mange af dem?
    Måske man ikke slæbte dem ind i hundeskove fordi "alle hunde skal kunne lege med alle" sammen med en masse fremmede hunde
    Måske fordi hundegalleri/webnyheder/facebook ikke eksisterede den gang, så nyheden om en forbidt hund ikke blev spredt?
    Måske man ikke anså det for helt forfærdeligt, hvis ens hund kom og og slås med en anden hund?

    I don't know...


  • #8   21. jan 2013 Det jeg husker for over 20 år siden, da vi fik vores første hund var netop, at man slet ikke socialiserede på samme måde som nu.... hundene fik ikke mulighed for at skade hinanden, hvor vi boede... de var enten i have eller i snor.. ikke noget med at løbe løs sammen.

  • #9   21. jan 2013 Mht. de aggressive hunde har det vel noget at gøre med at hundene ikke er socialiseret nok som hvalpe. Og det er vel lige præcis pga. det I skriver: hundene er kun sammen med deres familie nu om dage, indtil de pludselig bli'r lukket løs sammen med gud hvor mange andre hunde, som de så skal tage stilling til.
    Og så er udfaldet at hundene bliver usikre og det bedste forsvar er et angreb bliver cotume.. Desværre...
    Men jeg tror også der er flere hunde nu end før i tiden. Hvis alle lod deres hunde løbe løs 'som i gamle dage', tror jeg virkelig ikke udfaldet ville være godt.
    En anden ting er også typerne af hunde, man har nu om dage. I gamle dage var det vel som oftest en pudel, golden eller retriever af en art man havde. Politi og vagt folket havde schæfere eller rotterweilere, men sjælendt havde den almindelige familie den slags hund.

    Nu er det bare tanker jeg gør mig, da jeg jo kun er 23 og altså ikke har et minde om 'de gamle dage' endnu smiley


  • #10   21. jan 2013 Andrea S... du kan simpelthen ikke socialisere dig ud af egetkønsaggression.... så ligemeget hvor meget du socialiserer din Amstaff... din Bull Terrier... din Rottweiler osv.. så er der bare meget stor chance for, at den ikke gider samme køn, når den bliver voksen.

  • #11   21. jan 2013 Selvfølgelig er der langt mere oplysning idag via medier....

    Jeg kan huske en hund der bed en dreng, den blev prompte kørt til aflivning.

    Så var der en schæfer, den var skudt i bolden, havehund og ingen nærmede sig deres hegn.

    Ellers husker jeg kun omgængelige hunde, så vi alle kunne snakke/lege med, en i bebyggelsen havde dobermann, super dejlig hund, som vi unger ofte gik ned og sagde hej til, samt var med ude og spille bold med den.....

    Men idag går vi meget op i avl, faktisk så meget at nogen mennesker snyder med oplysninger omkring hundene, mon der også avles på alt for ustabile hunde i stort tal idag ?


  • #12   21. jan 2013 Golden den var yderst sjælden for 45 år siden, så det var ikke dem man så...Man så blandinger af alle mulige slags...Aldrig en rotte eller en schæfer andre steder end på landet... Jeg købte en golden for 45 år siden...Den kostede en hel månedsløn...Og var den eneste af slagsen de 7 år hun levede De 2 forskellige steder vi bede.....
    Hunde fik det samme at spise eller resterne af menneske maden...Hundefoder var ikke opfundet som tørfoder, man lavede selv sit foder også til hvalpekuld.


  • #13   21. jan 2013 Dengang var der ikke internet, så de fleste af historierne hørte man jo aldrig om smiley
    Jeg husker nu osse hundeslagsmål fra da jeg var barn... man spredte jo bare ikke hitorien til hele Danmark,

    Med det sagt, så tror jeg osse der er flere hunde, det er jo blevet in at have hund, det er ligesom noget alle bare skal have. Og måske især i større byer, lever hundene så osse tættere end de gjorde førhen.

    Førhen var der heller ikke hundeskove. Og der ER altså forskel på om man lige møder en anden hund på gåturen og hundene får lov at hilse/lege, og på at gå tur et sted med måske 20 andre løse hunde, hvoraf der kun er sådan nogenlunde styr på måske 5 af dem.

    Andrea -uenig ang socialisering. Forstå mig ret, en hund skal self socialiseres, men netop den der med at tage hunden med ud og hilse på ALT den møder, kan faktisk resultere i en hund med dårlige oplevelser på bagen og dermed osse at den kan gå hen og få en noget agressiv adfærd.
    Yderligere er det ganske enkelt ikke alle hunde/racer der egner sig til at omgås fremmede hunde (særligt af samme køn) som voksen, uanset hvor meget eller hvor lidt de socialiseres.



  • #14   21. jan 2013 Gad vide, om man overhovedet overvejede socialisering for bare 30 år siden.. Ærligt - jeg tvivler. Jeg husker det overhovedet ikke som et issue - ikke engang da jeg fik min første hund for snart 20 år siden.

    Jeg er helt med på Julie P's refleksioner...

    I min by, hvor jeg voksede op var der rigtig mange schæfere, i øvrigt... Nok den mest synlige race ud over golden... Og så var der lige collie-perioden.

    Hunde er blevet en hobby.... De er kommet på mode. Og det kan ødelægge hvad som helst.


  • #15   21. jan 2013 Nå ja - så husker jeg nu også rigeligt med hundeslagsmål da jeg var barn. Og husker også rigeligt med hundebid på mennesker - i særdeleshed børn, der ikke blev skærmet fra hunde.

  • #16   21. jan 2013 CH -jeg husker osse socialisering som noget der ligesom "bare skete" når vi gik tur med vovsen, tog den med til træning, havde besøg osv.
    Det var ikke noget vi planlagde eller på anden vis gjorde os overvejelser omkring.

    -og skal jeg være ærlig, så er jeg ret sikker på at min næste vovse bliver socialiseret ligesådan. Den får jo på den måde oplevet alt det som et liv hos mig indeholder... det behøver jeg ikke skemalægge møder med 3 mongoler, 2 negere en ambulance og et pindsvin for smiley



  • #17   21. jan 2013 Jeg tror der er stor forskel på hvilke oplevelser man har alt efter hvor manb er vokset op henne og hvor langt tilbage man kan huske...Og nu er jeg jo gammel og jeg er opvokset på den sorte firkant...Jeg så ingen slagsmål, jo måske lige nåpr der var mere en 1 hanhund om en løbsk tæve, og den eneste som blev bidt det var mig selv...De andre piger de passede folks snottede unger...Jeg passe hunde

  • #18   21. jan 2013 Jeg ved såmænd ikke om det er så meget anderledes nu end dengang.

    Jeg er vokset op i et kvarter med mange hunde og jo, der skete overfald og var slagsmål, men indstillingen var nok, at det jo "bare var en hund", så der blev ikke gjort så stort et nummer ud af det.

    En af vores gravhunde fik flået maven op af en rottweiler, en anden fik en flænge i øret af en terrier, mín venindes meget gøende dværgpincher blev slået ihjel af en schæfer.

    Hundene blev enten luftet i snor eller i haverne, nogle var løse ved stranden eller i parken og flere af dem kendte hinanden, vi vidste også alle, at fru Pedersens arrige skotte skulle vore hunde ikke komme for tæt på, det samme med lærerens nervøse irske setter.

    Jeg boede tæt på (vist nok) landets første indhegnede hundeskov, den eksisterer stadig, men er ikke indhegnet i dag.
    Den blev åbnet da jeg var 12-13 år gammel og her trænede jeg ofte med mine hunde.
    Det er her jeg oplever den største forskel.
    Folk kom for enten at gå tur med deres hund uden snor, eller træne, det var ikke almindeligt at fremmede hunde fik lov til at lege sammen.
    Mødte man andre med hund på stierne, kaldte man hunden til sig og slap den igen, når man havde passeret.


  • #19   21. jan 2013 Jeg tror det er en kombination af flere ting.

    1. Jeg tror der er langt, langt flere, der har hund i dag. Der er gået sport i det, og for unge er det ofte det første der "skal ordnes", når man flyver fra reden. Det kommer pludselig før børn og hus.
    Derudover tror jeg, der findes langt flere hunde i byerne - og i byerne frister det måske mere, bare at slippe hunden løs i en pærevælling med andre hunde.

    2. Vi er langt mere ivrige efter at fortælle og dele vores erfaringer via nettet og medierne generelt, og når en hund bider, er det ikke længere kun i lokalsamfundet, man er orienteret - men nu deles det i hele landet, og på den måde kan det også hurtigt lyde af flere bid, end det reelt set er. Hvor tit hører vi om hundebid i vores lokalsamfund? Ofte er det delt fra div. andre kilder.

    3. Jeg tror vores grænse har ændret sig. I dag slår man hårdt ned på en hund, der viser uhensigtsmæssig adfærd, og der skal ofte ikke meget andet til, end at en hund markerer, så er vi ude i vendinger som "angreb" og "overfald". Det ses jo af og til herinde.

    4. Som BATDOG nævner, så tror jeg også der kan være en tendens til at idealisere. Jeg husker, hvordan der var mange hunde, som man skulle holde nallerne fra som barn. Jeg måtte ikke komme i nærheden af rottweilere, schæfere eller dobere. Byen havde også en boxer, som man fik strenge ordre på at holde sig langt fra - den røg også ved en lejlighed på vores labradorblanding. Der har også været episoder med bid på folk. Blandt andet blev en klassekammerat bidt temmeligt alvorligt af familiens collie, som så blev aflivet efterfølgende.
    I min fars barndomshjem holdt de rottweilere, og der var det ingen hemmelighed, at hundene var decideret farlige for fremmede. Dyrlægebesøg foregik med hjemmebesøg og krævede oceaner af planlægning, fordi den ene var fuldkommen utilregnelig, og så rødt så snart dyrlægen var i dens synsfelt - idyllisk var det bestemt ikke. Forskellen ligger i, at den gang trak man på skulderen og sagde "det er jo bare en hund".



  • #20   21. jan 2013 Jeg er opvokset i en mellemstor provinsby. Mit sted lyder stort set ligesom dit, Kirsten.

    Vi boede lige op og ned af en skov og her luftede alle deres hunde - men alle vidste hvem der kunne snakke sammen og hvem der ikke kunne. Og da jeg flyttede fra byen var kulturen stadig sådan, at kom der nogen - ligegyldigt hvem eller hvad - så kom hundene i snor indtil der var passeret.

    Det er på HG jeg er blevet præsenteret for tilfældige hundes leg.


  • #21   21. jan 2013 Bliver jo nærmest nostalgisk.. Kommer til at tænke på min mormor og morfars hus midt i byen... der havde de en lhasa, en pyrenæer og en schæfer, der ved Gud havde forskellige temperamenter. De havde vognmandsfirma og en hyr af folk kom ind og ud...

    Vi børn klappede schæferen, red på pyrenæeren og holdt nallerne virkelig langt væk fra lhasaen, den var monster hidsig *GG*


  • #22   21. jan 2013 CH - Jeg er vokset op i en forstad til Århus.

    Tilfældige hundes leg har jeg heller ikke mødt før her på HG.

    Hovedparten af de hundeejere jeg møder i det daglige, viser stadig den respekt at sætte hunden i snor eller kalde den på plads, det er et fåtal, som ikke gør, men det er jo desværre dem man husker.


  • #23   21. jan 2013 Jeg så schæfer uden for Kbh. når jeg var hos min farmor og farfar...Min farmor hun opdrættede dem, afrettede nogen som hun så¨også solgte..Men ingen schæfer på Nørrebro.

  • #24   21. jan 2013 Det er nu alligevel skægt...

    Men - de var vel dybest set heller ikke hamrende anvendelige derinde midt i byen..

    Altså som det der mix mellem at være familiens beskytter og børnenes bedste ven.


  • #25   21. jan 2013 Dengang min familie fik hund første gang (i 90èrne) var der langt mellem hundene i by billede (der hvor vi boede) Man kunne gå lange ture hvor man måske mødte en anden hund+ejer. Jeg oplevede ikke at folk mødtes et sted og lod hundene lege mens ejerne så stod stille og snakkede.
    Der var da steder hvor er kom en del hundelufter som man hilste på, men enten hilste man bare og gik hver til sit eller så gik man tur sammen.

    Derud over tror jeg også at man i større grad aflivede en hund med uhensigtsmæssig adfærd, frem for adfærdsbehandling mm. Så en del utilpassede hunde forsvandt fra gadebilledet.
    Jeg tror så også at der er gået mode i hunde, især visse racer som symboler.
    Min egen erfaring er også at med alt den viden om adfærd,træning og opdragelse også er fulgt en masse forvirring og usikkerhed med, om man nu gør det godt nok, trives "fido", får hunden dækkede sine behov... og hvis hunden en dag ikke er helt sig selv eller reagere uventet så bliver det helt store udredningsforløb sat i gang.
    Ens hverdag bliver styret af hundens behov, den bliver pakket ind i vat fordi man er bange for HD, eller fra andre hunde eller fremmede mennesker fordi hunden er nervøs mm.

    Jeg får helt stress bare ved tanken af hvordan mit liv var da jeg havde hund.


  • #28   21. jan 2013 Da jeg var barn, havde vi en tysk jagtterrier, som var en dejlig, men MEGET aktiv hund, der stak af, når naboens tæve var i løbetid og sad og hylede udenfor deres dør. Så ringede de og bad os hente ham, hvis vi ikke allerede havde opdaget det. Nårh ja og så slog han katte ihjel, så snart han kunne komme til det. Det var der aldrig nogen, der sagde noget til. Det ville nok være lidt anderledes nu. smiley

    Da jeg var vel nok 7-8 år (inden vi selv fik hund) gik jeg tit tur med naboens DSG-mix, men min mosters collie og indimellem med min fasters sankt bernhard. Nu bliver det vel nærmest anset for at være DYBT uansvarligt at lade børn gå med hund alene. Så det er i hvert fald anderledes...

    Senere flyttede vi til et sted, hvor der var betydeligt flere hunde. Vi havde selv en stor blanding, som hadede de fleste andre hanhunde og ISÆR naboens psykopat-labradorblanding, som hadede ALT (eller var bange for det og reagerede aggressivt måske?). En anden nabo havde en samojede, som stak af ustandseligt og så var der en helt vildt overvægtig tudsegammel cocker, som aldrig havde snor på. Hundebid var kun noget man sjældent hørte om og slåskampe mellem hundene endte så vidt jeg ved aldrig med alvorlige skader og aflivninger.

    Gad vide hvor mange overfald osv. vi hver især ville kende til, hvis det ikke var for internet, tv og aviser?


  • #30   21. jan 2013 hmm...jeg tror faktisk at netop menneskelig-gørelse er blevet langt mere almindelig nu

  • #31   21. jan 2013 René -det er vel både og. Alt det her hieraki-snak og magtkampe er jo en menneskeliggørelse... Det fortolker i hvert fald hundens handlinger udfra menneskelig adfærd.
    Og lige DEN del tror jeg var mere udbredt førhen end det er i dag.

    Omvendt er der så så meget andet ved moderne hundehold som jeg bestemt osse anser for at være menneskeliggørelse af hunden


  • #32   21. jan 2013 Da jeg var barn var der bare ikke så mange hunde, som der er nu. I hvert fald ikke der hvor jeg boede.

  • #35   22. jan 2013 I det miljø jeg færdedes i som barn fik hunden ikke skylden hvis et barn blev bidt. Jeg husker kun meget få gange at en hund har været betragtet som sindssyg... Måske kun en enkelt.
    Vi børn blev til gengæld i den grad instrueret i omgangen med hunde og i at holde os væk fra fremmede hunde og hunde der viste tegn på, at de ikke kunne lide ens nærvær. Der var ikke den store tvivl om, at hvis en blev bidt af hunden, så var det fordi barnet ikke havde respekteret de grænser.


  • #37   22. jan 2013 Selvfølgelig er der stor forskel på racerne og ikke mindst måden de leger på, den risen snauser Floyd elsker at lege med, virker bare som den strideste harpe og der er mange der ikke vil lade deres hunde lege med den, fordi den har meget lyd på i starten.......ligesom nogen schæfere har

    Hvis Floyd ikke kan løbe med hundene, så kysser ham dem bare hele tiden.

    Der er et par ældre han ikke går så godt i spænd med, fordi de ikke gider løbe, så der "trækker" jeg ham bare fra legen, ved enten at gå ud eller gå i modsat ende og lege med frisbee


  • #39   22. jan 2013 hundende render ville ikke rundt som den gang, fordi det er imod loven? det er blevet en stor videnskab have hund....

  • #41   22. jan 2013 For mig er det blevet mindre "videnskabeligt" med årene, i takt med at min viden om hunde og deres adfærd er steget. smiley



  • #42   22. jan 2013 ja det syntes jeg

  • #44   22. jan 2013 Allergisk: Præsis. Det er nu rart at vide at vores hunde fx. ikke prøver at overtage verdens herredømmet (selv om jeg god nok har mine tvivl når det kommer til Sigurt...) smiley

  • #46   22. jan 2013 Hvad er en "rigtig hund", og hvad en "forkert hund"?

  • #47   22. jan 2013 Elsker når folk kommer ind i en tråd og prøver at fremprovokere en tåbelig diskussion.....

    Hvis man er træt af forummet, så kan man enten slette sig selv, eller tage en pause !


  • #48   22. jan 2013 Ok, men du lader vel ikke din hund løbe løs i diverse skove? (Med mindre du har usandsynlig godt styr på den) I øvrigt vil hunde i reglen gerne lugte til pis fra andre hunde.
    Og efter som tamhunden er lavet af mennesker, så er alle vel "menneskeforstyrrende".


  • #51   23. jan 2013 Jeg blev bidt i benet af en Boxer, som kom stormende ud af en have, mens jeg kom cyklende forbi. Den hev mig af cyklen, og flåede mit bukseben, og bed mig i læggen.
    Det var først i 70'erne, og jeg var 10-12 år.
    Det blev ikke anmeldt, men min mor forlangte erstatning for bukserne, som ejeren betalte.

    I 80'erne fik min forrige hund flået mave og underliv op, af en løs Schæfertæve.
    Bagefter fik jeg at vide, at den lige havde bidt sine hvalpe ihjel.

    Det er sådan ca, hvad jeg husker af dumme ting med hunde, før i tiden.
    Åh jo, så var der forskellige sure hunde i haver, som man holdt sig væk fra.
    Plus en venindes hund, som man ikke måtte komme hen til, og den blev lukket væk, når der var gæster (1970'erne)

    Her er utroligt mange løse hunde, men de fleste kan jeg jage væk, ved at sige hårdt "GÅ HJEM". Vi skal forbi 7 løse hunde når vi skal i skoven.
    Det er hunde som ejerne bare lukker ud, og så kører på arbejde, så de passer bare sig selv om dagen.
    Der bliver tit kørt en ned. Også af ejeren selv, fordi hunden løber dem i møde om aftenen.
    Hundene enes fint indbyrdes, og det er kun ind i mellem, at der er en som jager en cyklist.
    Der var en som jagede vores heste på folden, men det holdt den op med, da en af dem sparkede den i hovedet.

    Jeg kommer ikke i hundeskove, for jeg vil hellere gå i den store skov et par timer i snor med hunden.
    Vi har selv en stor grund på 7000 kvm hvor Dina kan løbe løs. Naboens 7000 kvm er også indhegnet, og der må hun også løbe (vores grunde støder op til hinanden, og har en låge i mellem).


  • #52   23. jan 2013 Jeg er begyndt at komme en del i hundeskove - igen! Og jeg oplever ingen problemer, ikke som for 4-5 år tilbage. På mig virker det somom folk er blevet lidt mere bevidste om hvad hund der kan komme i hundeskov, og ikke. Plus at der er knap så mange fjolser som kaster med bolde og pinde mere... eller kaster en håndfuld guffer ud blandt 40 fremmede hunde. Jeg ser ikke så mange "dumme" tendenser mere, og er glad for at komme i de hundeskove jeg færdes i.

  • #54   23. jan 2013 Jeniki, da jeg startede i hundefolden med Fie, der var mange muskelhunde deroppe, dem ser vi ikke mere, om det er loven , eller folk har fundet andre steder/tidspunkter at lufte på , ved jeg ikke.



  • #55   23. jan 2013 Ja René - det var også dem der skabte de fleste problemer der for 4-5 år siden, folk kendte simpelthen ikke deres hunds grænser.
    Jeg havde også min tæve med, Amstaff, men jeg kendte/kender hendes grænser 100%, så det var aldrig et problem - plus hun ikke havde noget behov for at tæske rundt efter de bolde og pinde de blev kastet om ørerne på hende. Kan huske mange tragiske uheld. Det jeg husker bedst, var da en lille glad GSD/JR blanding blev totalt skambidt af 6 hunde der bare sprang på fra alle sider.... pga en idiot kastede en håndfuld godbidder, det var frygteligt!


  • #56   23. jan 2013 øv for en oplevelse smiley

    Kan da forstå at der hvor jeg går, der er vi godt "stillet", der bliver også spurgt om hunden må få godbidder, inden de bliver givet.

    Derudover, så er det min erfaring at dem der går deroppe, er folk der har haft hunde i længere tid.

    Men nu er det jo også en lille fold, så hvis der er mange hunde, så er det 5-7 stykker, ellers går Floyd og jeg normalt med 1-2 hunde af gangen, og vi er som regel i bevægelse hele tiden, fremfor at stå stille, som om hundene har det bedre med at ejere går rundt og de bare render ved siden af og leger,


  • #57   23. jan 2013 Jeg tror mange tolker aggresive hunde forkert.. DE gange jeg har været i en hundeskov og der er blevet vist tænder har det ikke været aggresivitet men mere et "Hey, jeg gider altså ikke lege med dig, smut pomfrit"

  • #58   23. jan 2013 Ingen tvivl om der ofte bliver fejltolket, det kan man jo også ofte se herinde, når folk skriver om deres hunde er blevet overfaldet, i flere tråde er det netop "bare" "skrid pomfrit" der er sagt af hunden

  • #59   23. jan 2013 Høhø René.. jo jo... "skrid pomfrit" kan siges på mange måder - men det er da meget normalt at hunde bliver alvorligt lemlæstet når de andre hunde siger "skrid pomfrit", der er jo ikke noget i det ;))

  • #60   23. jan 2013 Nu snakker vi jo ikke de tråde hvor hunden er bidt *G*

    Men synes ofte der er tråde hvor hundene "blot" har haft lyd på


  • #61   23. jan 2013 Det er rigtigt René - og det er jo i og for sig ok, nogle racer leger jo også konsekvent med lyd på. Det kan man jo ikke tage fra dem.

Kommentér på:
Hvor er det gået galt ?

Annonce