{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
519 visninger | Oprettet:

2 amstaff i huset? {{forumTopicSubject}}

mig kærste har en han amstaff på 14 mrd, og jeg får mig en hun amstaff på 8 uger..
vi bor hver for sig, men de kommer til at gå en del sammen, hans amstaff er ik agrasiv på nogle måder, det en lille han på 19 kg, men meget agtiv, kan de 2 hunde gå sammen alene i en lejlighed når vi ikk er hjemme, og hvornår kan de begynde at se hinanden? ( nu skal den jo lige ha lov at vende sig til mig ) men er det ikk bedst at den vender sig til den hans hund til at starte med også?
-og hva gør man når man går tur med dem går man med dem hver for sig, eller en af gangen, eller begge på en gang?
-hvad med når de skal ha noget og spise og det er 2 forskelige slags fodder de får?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  2 amstaff i huset?
  • #1   9. sep 2008 Hvalpen har godt af at blive socialiseret, så sæt den gerne sammen med den anden (venlige) hund, men husk også andre (venlige) hunde - store som små.

    Gåture med andre hunde er dejligt, men jeg ville også gå med hvalpen alene for at give den egne oplevelser hvor den ikke kan støtte sig til artsfællen.

    Foder gives i hver sin skål (eller hver sin del af græsset) - kan hundene ikke enes, så hver sit rum.


  • #2   9. sep 2008 men hva med min hund, den kan godt finde på at hoppe på hun hundene, kan den os det når der er en bette en på 8 uger? og hvis, så er vi vel nød til at sætte den på plads?

  • #3   9. sep 2008 altså der er ingen grund til at nogen hund hopper på en hvalp for at dominere/pare - så er den hund altså ikke helt rigtig oveni..

    Gør den det, så skal den have at vide at sådan leger man ikke.. Hvalpen kan simpelthen ikke holde til den behandling =/


  • #4   9. sep 2008 Hvad mener du med at hoppe på?
    En hvalp på 8 uger skal have ro, og ikke lege vilde lege hele tiden, så kan din hund ikke falde til ro når de er sammen, så må de være adskilt

    Og nu ved kender jeg ikke din version af at "sætte på plads" men er den hanhund fornuftig oven i hovedet, så kan han godt sige fra overfor en hvalp uden i behøver at blande jer.
    - der i skal blande jer er hvis ikke han kan lade hvalpen være.


  • #5   9. sep 2008 nej nej ved heller ik om den gør det på hvalpen, men er den en hun hund , altså en voksen kan den godt finde på det

  • #6   9. sep 2008 ja altså bolle den smiley

  • #8   9. sep 2008 thomas b, hvor gammel er de, og hvilken køn?

  • #9   9. sep 2008 Børn burde slet ikke have hund alene...

  • #10   9. sep 2008 er det din hund eller er dine forældre også inde over det? smiley ihvertfald så bare sørg for din hund blir socialiseret rigtig godt: altså giv den en masse positive oplevelser med forskellige mennesker (børn,unge,gamle, folk på cykel, folk med hat, bus og tog o.s.v), vær konsekvent - et nej er et nej! det er jo en stærk race I har, men helt sikkert nogle dejlige hunde hvis de opdrages korrekt:) Ville ikke lade dem uden opsyn til at starte med, og ville fodre hver for sig. der er ingen grund til uoverensstemmelser hvis det kan undgåes:)

Kommentér på:
2 amstaff i huset?

Annonce